Με Βελάσκες ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη του φιλική νίκη
Την πρώτη του φιλική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους. Οι «πράσινοι» έπειτα από την ισοπαλία (1-1) με την Μπραουνσβάιγκ και την ήττα (2-1) από την Κρασνοντάρ, επιβλήθηκαν 1-0 της Ελ Γιαΐς από το Κατάρ. Σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο νεοαποκτηθείς Βελάσκες, ο οποίος στο 28' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.
Την πρώτη του φιλική νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός επί αυστριακού εδάφους. Οι «πράσινοι» έπειτα από την ισοπαλία (1-1) με την Μπραουνσβάιγκ και την ήττα (2-1) από την Κρασνοντάρ, επιβλήθηκαν 1-0 της Ελ Γιαΐς από το Κατάρ. Σκόρερ του «τριφυλλιού» ήταν ο νεοαποκτηθείς Βελάσκες, ο οποίος στο 28′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου.
Ο Παναθηναϊκός ήταν σαφώς βελτιωμένος (ιδίως αμυντικά) συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα φιλικά, ωστόσο παρουσίασε δυσλειτουργία στον τομέα της δημιουργίας. Το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για τις 18/7 εναντίον της γερμανικής Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δοκίμασε αρκετά σχήματα και έδωσες χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε ρόλο «ελεύθερου» έκανε σπουδαίο ματς, ενώ γι’ άλλη μια φορά εξαιρετικά στοιχεία έδειξε ο κεντρικός αμυντικός, Βελάσκες. Από τους νέους παίκτες, ο Χουχούμης ήταν αυτός που ξεχώρισε.
Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Καρνέζης), Βύντρα (46’ Σεϊταρίδης), Σπυρόπουλος, Βελάσκες (46’ Πίντο), Μπουμσόνγκ, Βιτόλο (46’ Τοτσέ), Ζέκα (59’ Λαγός), Μαρίνος, Χουχούμης (59’ Ιωαννίδης), Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος (69’ Κουσίδης).
Ελ Γιαίς: Ιβανίλντο, Αλ Κατίρ, Αμπντουλάχ Αις, Άντερσον, Αλί Σανάντ, Μετχαμί, Αμπντούλ Τραοάς, Καρίμ Ζιανί, Σαίντ, Μάρτινς, Αμπντούλ Καντίρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μπάγερν δίνει νέο συμβόλαιο στον Χάρι Κέιν
- Μίλαν: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Λούκα Μόντριτς
- Αποθέωση στο Ηράκλειο από χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ στη φιέστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου (vids)
- Τι είπε ο Λανουά στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου
- Ο «συναγερμός» του Μπαρτζώκα και η… Μπαρτσελόνα
- Τσιτσιπάς: «Αυτές είναι οι στιγμές που με κάνουν να απολαμβάνω πραγματικά το παιχνίδι»
- Φαρίντ: «Κόντρα στη Βαλένθια πρέπει να παίξουμε όπως η Ρεάλ»
- Τα κρυμμένα μυστικά του τελικού Κυπέλλου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442