Υπό μερικό έλεγχο οι πυρκαγιές στο Πικέρμι και τη Ριτσώνα
Πυρκαγιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής σε δασικές εκτάσεις στο Πικέρμι Αττικής και στη Ριτσώνα. Και οι δύο φωτιές έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο από ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Πυρκαγιές ξέσπασαν το μεσημέρι της Κυριακής σε δασικές εκτάσεις στο Πικέρμι Αττικής και στη Ριτσώνα. Και οι δύο φωτιές έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο από ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά στο Πικέρμι ξέσπασε στη συμβολή των οδών Ξάνθης και Καβάλας. Επί τόπου έσπευσαν 44 πυροσβέστες με 14 οχήματα και μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα.
Στη Ριτσώνα έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα και δύο αεροσκάφη.
Εξάλλου, τέσσερα στρέμματα δασικής έκτασης κατάφερε να τυλίξει μέσα σε λίγα λεπτά, φωτιά που εκδηλώθηκε, το μεσημέρι, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, σε δασική έκταση στην Τριανταφυλλιά Βισαλτίας, των Σερρών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά
- Γλασκώβη: Ένας νεκρός και τρεις στο νοσοκομείο μετά από ταραχές στους δρόμους της πόλης