Την Τρίτη 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η στάση εργασίας της Πέμπτης στον ΗΣΑΠ
Δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω καύσωνα, η στάση εργασίας που είχαν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ την Πέμπτη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα. Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου.
Δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω καύσωνα, η στάση εργασίας που είχαν προγραμματίσει οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ την Πέμπτη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 16:00 το απόγευμα.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17 Ιουλίου.
Η απόφαση των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ έλαβαν την απόφαση μετά από συνάντηση που είχαν με τον Διευθυντή του Υπουργείου Εργασίας- Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Παναγιώτη Τουφεξή.
Η στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη, 17 του μηνός, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα.
Οι εργαζόμενοι στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στο Ταμείο τους, καθώς, από την ημέρα που εντάχθηκε στον ΕΟΠΥΥ είναι -όπως υποστηρίζουν- σχεδόν ανασφάλιστοι.
Σύμφωνα με το Σωματείο, οι συνθήκες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης έχουν υποβαθμιστεί, με αποτέλεσμα περίπου 8.000 ασφαλισμένοι του Ταμείου και ιδιαίτερα άτομα μεγάλης ηλικίας, χαμηλοσυνταξιούχοι με σοβαρά προβλήματα υγείας να ταλαιπωρούνται.
Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν, ότι εφόσον δεν εξομαλυνθεί η απαράδεκτη κατάσταση στο ταμείο τους και δεν λυθούν μια σειρά γραφειοκρατικού τύπου προβλήματα, τα οποία έχουν υποβαθμίσει σημαντικά την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη, θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442