Λύση της συνεργασίας του Κολοσσού Ρόδου με τον Φραγκιά
Τη λύση της συνεργασίας του με τον Βασίλη Φραγκιά ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου, ο οποίος ευχαρίστησε τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του στην ομάδα.
«Επειδή, τέλος είναι το σημείο όπου ξεκινάει κάτι καινούργιο έφτασε η ώρα να γράψουμε το δικό μας τέλος παρέα με τη διοίκηση του Κολοσσού σε μια αξέχαστη χρονιά» τόνισε ο Βασίλης Φραγκιάς και συμπλήρωσε:
«Ο Κολοσσός θα κάνει μια καινούρια αρχή κι εγώ ένα νέο ξεκίνημα κάπου αλλού. Αυτή η πρόταση είναι ακριβώς και ο λόγος του διαζυγίου που δεν ήταν ούτε εχθρικό, ούτε συναινετικό αλλά απλά μια απόφαση μεταξύ φίλων.
Δεν πρόκειται για κλισέ αλλά για ευχαριστίες που βγαίνουν από τα βάθη της καρδιάς μου. Στη διοίκηση που μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στην ομάδα, στους παίκτες μου, στους συνεργάτες, στο επιτελείο αλλά και στον κόσμο του μπάσκετ στη Ρόδο. Αν όλοι αυτοί δεν είχαμε δουλέψει στον ίδιο ρυθμό, με την ίδια ένταση και αγάπη, καθένας από το μετερίζι του δεν θα είχε γίνει εφικτό αυτό που ο τύπος ονόμασε θαύμα του Κολοσσού.
Δεν θα είχε τερματίσει τρίτη η ομάδα με ρεκόρ νικών για σωματείο της περιφέρειας στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Φεύγοντας από το νησί εύχομαι τα καλύτερα στον Κολοσσό και τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνδεθεί το σημαντικότερο ίσως κομμάτι της προπονητικής μου καριέρας εντός συνόρων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές

