Ο Πρίντεζης προτιμά τη βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού
Το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη είναι η επόμενη υπόθεση που θέλει να κλείσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Έισι Λο. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης θα καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Πρίντεζη, ο οποίος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Και μπορεί η Φενέρμπαχτσε να πιέζει τον παίκτη για την υπογραφή του, όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος φόργουορντ, θα επιλέξει την Αθήνα παρά τα περισσότερα τουρκικά χρήματα.
Το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη είναι η επόμενη υπόθεση που θέλει να κλείσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Έισι Λο.
Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν εντός της εβδομάδας, όταν η αποστολή της εθνικής ομάδας θα επιστρέψει από τη Βενεζουέλα, όπου βρέθηκε για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά.
Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης θα καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Πρίντεζη, ο οποίος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.
Όσον αφορά την προοπτική του ΝΒΑ και τους Νικς, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Πρίντεζης να βρει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 380.000 ευρώ (μικτό), οπότε από οικονομική άποψη το πέρασμα του Ατλαντικού σίγουρα δεν είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή.
Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε πιέζει τον παίκτη για την υπογραφή του, όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος φόργουορντ, θα επιλέξει την Αθήνα παρά τα περισσότερα τουρκικά χρήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο Χρήστος Πολίτης στήριζε οικονομικά άπορους ηθοποιούς, όπως αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
- Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την επίθεση στη Συρία με βίντεο
- Το respect του ΛεΜπρόν στην «υπόκλιση» του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είναι τιμή μου να παίζω κόντρα σε εκείνον»
- Ανδρουλάκης σε αγρότες: Διάλογος πρέπει να γίνει αλλά με ειλικρίνεια και αποτελέσματα. Όχι νέα κοροϊδία
- Κέρκεζ: «Ομάδα με πολλή ποιότητα ο Ολυμπιακός, κάνει πολύ καλή δουλειά ο προπονητής του»
- Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από τα τρακτέρ: Μειώνονται σε αριθμό, «γκριζάρουν» σε ηλικία οι Έλληνες αγρότες



