Ο Πρίντεζης προτιμά τη βελτιωμένη πρόταση του Ολυμπιακού
Το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη είναι η επόμενη υπόθεση που θέλει να κλείσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Έισι Λο. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης θα καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Πρίντεζη, ο οποίος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός. Και μπορεί η Φενέρμπαχτσε να πιέζει τον παίκτη για την υπογραφή του, όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος φόργουορντ, θα επιλέξει την Αθήνα παρά τα περισσότερα τουρκικά χρήματα.
Το θέμα του Γιώργου Πρίντεζη είναι η επόμενη υπόθεση που θέλει να κλείσει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Έισι Λο.
Οι εξελίξεις αναμένεται να δρομολογηθούν εντός της εβδομάδας, όταν η αποστολή της εθνικής ομάδας θα επιστρέψει από τη Βενεζουέλα, όπου βρέθηκε για το προ-Ολυμπιακό τουρνουά.
Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης θα καταθέσει νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Πρίντεζη, ο οποίος έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς πάσα κατεύθυνση ότι προτεραιότητά του είναι ο Ολυμπιακός.
Όσον αφορά την προοπτική του ΝΒΑ και τους Νικς, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Πρίντεζης να βρει συμβόλαιο μεγαλύτερο των 380.000 ευρώ (μικτό), οπότε από οικονομική άποψη το πέρασμα του Ατλαντικού σίγουρα δεν είναι η πλέον συμφέρουσα επιλογή.
Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε πιέζει τον παίκτη για την υπογραφή του, όμως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 27χρονος φόργουορντ, θα επιλέξει την Αθήνα παρά τα περισσότερα τουρκικά χρήματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανατρεπτική» συμφωνία ΟΗΕ για τη φυλετική δικαιοσύνη: Θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά τις γυναίκες στη φυλακή
- Παραδίδεται σύντομα στην κυκλοφορία ο δρόμος προς Ντάρδιζα, μέσω Αχαρνών
- Η Φελίσια Τσαλαπάτη συναντά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, παίκτη του Άρη Betsson
- «Οι Στρατηγικές του Έρωτα» του Τζόρτζ Φάρκιουαρ σε σκηνοθεσία Τάσου Πυργιέρη
- Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται νεαρός – Βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος
- ΚΚΕ: Επιβεβαιώθηκε ότι στο σκάνδαλο των υποκλοπών υπόλογοι είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός
