Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού είναι γεγονός, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Κώστας Μπαρμπαρούσης υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ο 22χρονος ομογενής μεσοεπιθετικός, που θα παίξει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Αλάνια Βλαντικαβκάζ, πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Μπαρμπαρούσης θέλει να βρίσκεται στην Παιανία από την αρχή της προετοιμασίας, αν και δεν αποκλείεται να έχει υποχρεώσεις με την Ολυμπιακή ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Επαφή με Κατσουράνη

Συνάντηση με τον μάνατζερ του Κώστα Κατσουράνη, Γιάννη Εμμανουηλίδη είχε ο Κώστας Ελευθεράκης, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός σύμβουλος των «πρασίνων» παρέδωσε προς τον εκπρόσωπο του διεθνή άσου μία συγκεκριμένη πρόταση για τον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας τους, η οποία περιλαμβάνει μία αρκετά μεγάλη μείωση.

Οι δυο τους συμφώνησαν να τα ξαναπούν σε ένα δεύτερο και καθοριστικό ραντεβού προς τις 20 Ιουλίου, δηλαδή μετά το τέλος της άδειας του Πατρινού μέσου, προκειμένου να είναι κι αυτός «παρών» στη συνάντηση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ