Η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία της ΕΕ η Σύνοδος Κορυφής, τονίζει ο Τσαρλς Νταλάρα
Η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ είναι «πιθανότατα η σημαντικότερη» της ιστορίας της, δηλώνει ο απερχόμενος επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσαρλς Νταλάρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όχι μόνο διακυβεύεται το μέλλον του ευρώ, αλλά και το μέλλον της Ευρώπης», τόνισε.
Η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ είναι «πιθανότατα η σημαντικότερη» της ιστορίας της, δήλωσε την Τετάρτη σε γερμανική εφημερίδα ο απερχόμενος επικεφαλής του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου, Τσαρλς Νταλάρα.
«Όχι μόνο διακυβεύεται το μέλλον του ευρώ, αλλά και το μέλλον της Ευρώπης», είπε στην έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Die Zeit που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη.
«(Η σύνοδος) είναι πιθανότατα η πιο σημαντική από την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης», συμπλήρωσε.
«Πρέπει να κερδηθεί η εμπιστοσύνη των μακροπρόθεσμων επενδυτών, όπως των ασφαλιστικών ταμείων και των ασφαλιστικών εταιριών και φοβάμαι ότι θα πειστούν μόνο με ολοκληρωμένες λύσεις», σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τραμπ από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ: «Η εκεχειρία με το Ιράν έχει λήξει»
- «Η γη της ελιάς»: Απόψε το μεγάλο φινάλε στο MEGA
- Δήμος Λαμιέων: Σημαντικό βήμα για την αποκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας
- Σπάτα: Επεισόδιο στο Κέντρο Υγείας – Τρεις άνδρες ενεπλάκησαν με νοσηλευτές
- Ο Μπατούμ έρχεται στη Euroleague για τη Βιλερμπάν
- Δίκη για τα Τέμπη: «Ο σταθμάρχης είχε μηδενική προϋπηρεσία, εκτελούσε καθήκοντα μόνος για τρίτη μέρα», είπε ο συνήγορος του Β. Σαμαρά
- Άργος: Διασωληνωμένος με τραύμα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο 20χρονος που πυροβόλησαν αστυνομικοί
- Μάχη με τα κύματα στην Κεφαλονιά: Πώς μία νεαρή ναυαγοσώστρια έσωσε 7 ανθρώπους από επικίνδυνο ρεύμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)

















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442