Τη διάσπαση της News Corp στα δύο εξετάζει ο Μέρντοκ
Τη διάσπαση της News Corporation στα δύο, χωρίζοντας το εκδοτικό κομμάτι από το ψυχαγωγικό, εξετάζει ο Ρούπερτ Μέρντοκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal (WSJ), η οποία ανήκει στον όμιλο Μέρντοκ.
Τη διάσπαση της News Corporation στα δύο, χωρίζοντας το εκδοτικό κομμάτι από το ψυχαγωγικό, εξετάζει ο Ρούπερτ Μέρντοκ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal (WSJ), η οποία ανήκει στον όμιλο Μέρντοκ.
Εάν η κίνηση αυτή προχωρήσει, τότε θα δημιουργηθεί ένας εκδοτικός όμιλος που θα περιλαμβάνει τους Times, τους Sunday Times και τη The Sun, καθώς και τους WSJ, τη New York Post και τον εκδοτικό οίκο HarperCollins.
Σύμφωνα με τους New York Times, η οικογένεια Μέρντοκ θα διατηρήσει τον έλεγχο και των δύο εταιρειών.
Βασικός λόγος της διαίρεσης είναι να βελτιωθεί η αξία των μετοχών, καθώς οι μέτοχοι της εταιρείας εμφανίζονται ιδιαίτερα επικριτικοί απέναντι στο διοικητικό συμβούλιο, μετά και από το σκάνδαλο των υποκλοπών που έπληξε την εταιρεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους
- Το Συμβούλιο Ασφαλείας βλέπει την κλιμάκωση του πυρηνικού προγράμματος στη Βόρεια Κορέα
- Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαιώνει ότι κατέστρεψε μοναστήρι στο νότιο Λίβανο
- Τέλος θητείας για τον Τζερόμ Πάουελ – Τα οχτώ ταραχώδη χρόνια στο τιμόνι της FED
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442