Προτροπή Βεστερβέλε στους συντάκτες της Bild για διακοπές στην Ελλάδα
Σε κριτική για την στάση που κράτησε η Bild σε ό,τι αφορά της στάση της για την Ελλάδα προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, σε παρέμβαση του με αφορμή τα 60α γενέθλια της ταμπλόιντ. «Όλη η σύνταξη της Bild θα έπρεπε να κάνει, κάποια στιγμή, τέσσερις εβδομάδες διακοπές στην Ελλάδα. Όσον αφορά στην Ελλάδα, η εφημερίδα δεν είχε και τόσο καλή πυξίδα», έγραψε.
Σε κριτική για την στάση που κράτησε η Bild σε ό,τι αφορά της στάση της για την Ελλάδα προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε, σε παρέμβαση του με αφορμή τα 60α γενέθλια της ταμπλόιντ.
«Όλη η σύνταξη της Bild θα έπρεπε να κάνει, κάποια στιγμή, τέσσερις εβδομάδες διακοπές στην Ελλάδα. Όσον αφορά στην Ελλάδα, η εφημερίδα δεν είχε και τόσο καλή πυξίδα», έγραψε.
Η εφημερίδα έχει κρατήσει σκληρή στάση τα τελευταία 2,5 χρόνια απέναντι στην Ελλάδα με συχνά ειρωνικά ρεπορτάζ.
Η εφημερίδα συνέδεσε μάλιστα με την ελληνική υπόθεση και το ποδοσφαιρικό παιχνίδι Ελλάδας-Γερμανίας στο πλαίσιο του Euro έχοντας τίτλο: «Αντίο Ελληνες! Σήμερα δεν μπορούμε να σας σώσουμε».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.