Χειρουργείο ο Λέτο, εκτός για τουλάχιστον έξι μήνες
Σοκ στον Παναθηναϊκό αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ο Αργεντινός ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω... twitter και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες.
Σοκ στον Παναθηναϊκό αφού ο Σεμπάστιαν Λέτο αποφάσισε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο.
Ο Αργεντινός ανακοίνωσε την απόφασή του μέσω… twitter και ο χρόνος της αποθεραπείας του υπολογίζεται στους έξι με οκτώ μήνες.
«Γεια σας φίλοι μου. Είναι δύσκολη στιγμή για μένα. Αποφάσισα να μπω στο χειρουργείο για να τελειώσω με το πρόβλημα. Θα είμαι σύντομα πίσω με την φανέλα του Παναθηναϊκού» έγραψε στο twitter ο Αργεντινός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Σηκώθηκαν 3 εναέρια μέσα
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Μπρέντα Φρίκερ: Η «κυρία με τα περιστέρια» απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών
- Φωτιά στις Κολιρέικες Παράγκες στον Πύργο – Μήνυμα από το 112
- ΙΝΑΤ: Μισές αλήθειες και ολόκληρα ψέματα της κυβέρνησης για τα F-35
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)


