«Στις 17 Ιουνίου θα κάνουμε την ανατροπή. Οι Έλληνες δεν θα ξαναγεμίσουμε τις φάμπρικες της Γερμανίας. Δεν θα εγκαταλείψουμε την πατρίδα. Θα κάτσουμε εδώ και θα αγωνιστούμε. Θα φτιάξουμε ξανά μια περήφανη Ελλάδα» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος κατά την κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Αιγάλεω.

«Στις 6 Μαΐου τελειώσαμε την μεταπολίτευση. Στις 18 Ιουνίου θα ελευθερώσουμε την πατρίδα από τους τοκογλύφους οι οποίοι σκλάβωσαν τη χώρα. Θα ενωθούμε για να απελευθερώσουμε την πατρίδα όλοι μαζί» είπε ο κ. Καμμένος.

Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες την Κυριακή «να σβήσουν τον φόβο», ενώ τόνισε ότι «δεν μπαίνουν ψευτοδιλήμματα. Είμαστε στο ευρώ και θα παραμείνουμε στο ευρώ. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να μας βγάλει«.

«Την Κυριακή το πρωί θα πάμε σε όλες τις εκκλησιές θα κοιτάξουμε την Παναγιά στα μάτια και θα τους νικήσουμε. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το χθες, εμείς είμαστε το αύριο του Ελληνικού λαού» είπε.

«Το δίλλημα αυτών των εκλογών είναι αν θα παραδοθούμε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Αν θα παραδοθούμε στο Αγγλικό Δίκαιο ή αν θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια. Τους απαντάμε ότι θα προστατεύσουμε την Ελληνική οικογένεια» δήλωσε.

Επίσης, υποσχέθηκε ότι «τη Δευτέρα θα καταργήσουμε κάθε ασυλία για υπουργούς και βουλευτές» και «θα επιδιώξουμε να γίνει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια της υποδούλωσης». «Μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατέθεσαν πρόγραμμα που θα βγάλει την Ελλάδα από το τούνελ» και συμπλήρωσε:

«Η Ελλάδα θα κατοικηθεί μόνο από Έλληνες. Μην νομίζουν κάποιοι ότι στο όνομα της συναίνεσης θα διαπραγματευτούμε το όνομα της Μακεδονίας ή το θέμα της λαθρομετανάστευσης ή τον φυσικό μας πλούτο» ενώ προανήγγειλε ότι «στις αρχές Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι μαζί στο συνέδριο για να φτιάξουμε το μεγαλύτερο πατριωτικό, αστικό, λαϊκό κίνημα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ