Νίκη επί της Ρωσίας θέλει η Εθνική για την πρόκριση
Φωτιά πήρε ο πρώτος όμιλος του Euro 2012 στον οποίο μετέχει η Ελλάδα μετά τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής. Η εθνική μας ηττήθηκε από την Τσεχία με 2-1, ενώ Πολωνία και Ρωσία ανεδείχθησαν ισόπαλες 1-1, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου να είναι στο παιχνδι της πρόκρισης. Η Ελλάδα θέλει πλέον νίκη επί της Ρωσίας στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς μεταξύ Τσεχίας και Πολωνίας. Δείτε περισσότερα στο αφιέρωμα του in.gr για το euro. Επίσης στο in.gr: η ανάλυση των αγώνων της Εθνικής από τον Γιώργο Δώνη, «EUROύσια» με τον Στέλιο Σοφιανό, παρασκήνια από τους Insiders και φυσικά την πρώτη ιντερνετική μίνι σειρά για το Euro «ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ».
2-1, ενώ Πολωνία και Ρωσία ανεδείχθησαν ισόπαλες 1-1, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου να είναι στο παιχνδι της πρόκρισης. Η Ελλάδα θέλει πλέον νίκη επί της Ρωσίας στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς μεταξύ Τσεχίας και Πολωνίας. Δείτε περισσότερα στο αφιέρωμα του in.gr για το euro. Επίσης στο in.gr: η ανάλυση των αγώνων της Εθνικής από τον Γιώργο Δώνη, «EUROύσια» με τον Στέλιο Σοφιανό, παρασκήνια από τους Insiders και φυσικά την πρώτη ιντερνετική μίνι σειρά για το Euro «ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ». &source=in.gr">
Φωτιά πήρε ο πρώτος όμιλος του Euro 2012 στον οποίο μετέχει η Ελλάδα μετά τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής. Η εθνική μας ηττήθηκε από την Τσεχία με 2-1, ενώ Πολωνία και Ρωσία ανεδείχθησαν ισόπαλες 1-1, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου να είναι στο παιχνδι της πρόκρισης. Η Ελλάδα θέλει πλέον νίκη επί της Ρωσίας στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς μεταξύ Τσεχίας και Πολωνίας.
Όποιος νικήσει στο Πολωνία – Τσεχία θα προκριθεί. Μαζί θα προκριθεί και η Ρωσία εάν πάρει θετικό αποτέλεσμα (ισοπαλία ή νίκη) από την Ελλάδα. Εάν νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία, θα περάσει μαζί με όποια ομάδα νικήσει στο Πολωνία-Τσεχία. Εάν αυτό το ματς έρθει ισόπαλο, και νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία, τότε μένουν εκτός και Πολωνία και Τσεχία και προκρίνονται η ελληνική και η ρωσική ομάδα.
Αν και έχανε 0-1, η Έβερτον έκανε μυθική ανατροπή κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3-1), αλλά στο φινάλε οι «πολίτες» βρήκαν δύο γκολ και… τσίμπησαν τον βαθμό (3-3) – Προβάδισμα τίτλου για την Άρσεναλ
Συνεχίζοντας τη μάχη με τη λευχαιμία, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του και μέσα από ένα συγκινητικό μήνυμα ζήτησε από τους φιλάθλους του μπασκετ να τον θυμούνται όπως ήταν.