Εξιχνιάστηκε άγρια δολοφονία 39χρονης στον Κορυδαλλό
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 39χρονης, που βρέθηκε το Σάββατο νεκρή στο διαμέρισμά της, στην οδό Σουλίου 48 στον Κορυδαλλό, από την ανήλικη κόρη της. Δράστης είναι ο 21χρονος γιος της 39χρονης, χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 39χρονης, που βρέθηκε το Σάββατο νεκρή στο διαμέρισμά της, στην οδό Σουλίου 48 στον Κορυδαλλό, από την ανήλικη κόρη της.
Δράστης είναι ο 21χρονος γιος της 39χρονης, χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης διαπληκτίστηκε με τη μητέρα του και αφού τη σκότωσε, αφαίρεσε από την οικία 20 ευρώ και μία συσκευή τηλεόρασης, την οποία στην συνέχεια πούλησε σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στο κέντρο της Αθήνας, έναντι του χρηματικού ποσού των 50 ευρώ.
Έπειτα από έρευνα στο παραπάνω κατάστημα, βρέθηκε η αφαιρεθείσα συσκευή της τηλεόρασης και συνελήφθη ο 31χρονος υπάλληλος του καταστήματος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Και οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πειραιά.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).