Νίκη για Αρβανίτη/Τσιαρτσιάνη στο «Γκραν Σλαμ» της Μόσχας
Μέσα σε μισή ώρα, 36 λεπτά για την ακρίβεια το ελληνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ γυναικών, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, έκαναν καλό ποδαρικό στο «Γκραν Σλαμ» της Μόσχας.
Μέσα σε μισή ώρα, 36 λεπτά για την ακρίβεια το ελληνικό δίδυμο στο μπιτς βόλεϊ γυναικών, Βίκυ Αρβανίτη και Μαρία Τσιαρτσιάνη, έκαναν καλό ποδαρικό στο «Γκραν Σλαμ» της Μόσχας.
Η εθνική ομάδα του μπιτς βόλεϊ (Νο 16 του ταμπλό) επικράτησε των Μπάνσλεϊ / Μαλόνεϊ από τον Καναδά (Νο 17) με 2-0 (21-18, 21-17) και το μεσημέρι (15:30) θα παίξει κόντρα στις Ρωσίδες, Μπράτκοβα / Πόποβα (Νο 32) με στόχο τη δεύτερη νίκη για την πρόκριση.
Τελευταίο παιχνίδι του ομίλου αύριο, κόντρα στις πανίσχυρες Κινέζες, Χούε / Ζανγκ (Νο 1 της διοργάνωσης).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- LIVE: Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ
- Ολυμπιακός: Η 11άδα του για το φιλικό παιχνίδι με τη Φορτούνα Σιτάρντ
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Η ιστορία μιας φωτογραφίας
- Αποχώρησε από τη Μονακό, ανακοινώθηκε από τη Ντουμπάι BC ο Έλι Οκόμπο (pic)
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός
- Το δείπνο που παρέθεσε το Μαϊάμι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο – Μαζί του Πατ Ράιλι και Σποέλστρα (pics)
- Ανανέωσε με τον Κωνσταντινίδη ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442