Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο πέθανε από καρδιακή προσβολή ο προπονητής Πρεσιάδο
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Μανόλο Πρεσιάδο άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 54 ετών μία ημέρα πριν παρουσιαστεί από τη Βιγιαρεάλ.
Σοκ στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο Μανόλο Πρεσιάδο άφησε την τελευταία του πνοή από καρδιακή προσβολή, σε ηλικία 54 ετών μία ημέρα πριν παρουσιαστεί από τη Βιγιαρεάλ.
Είχε διατελέσει προπονητής των Ράσινγκ Σανταντέρ, Βαλένθια, Αλαβές, Μούρθια ενώ μόλις τον περασμένο Ιανουάριο αποχώρησε από τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Στο παρελθόν μάλιστα κατάφερε να προβιβάσει δύο ομάδες, Λεβάντε και Χιχόν, στην Primera Division.
Να σημηωθεί ότι τo 2002 έχασε την γυναίκα του από την επάρατο νόσο και μετά από λίγα χρόνια έχασε και τον γιο από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Η Χάποελ Τελ Αβίβ αποκλείστηκε από το Final-4, ωστόσο ο πρόεδρός της Οφέρ Γιανάι είχε ακόμη πράγματα να πει μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια στο Game 5.
Ο Πέδρο Μαρτίνεθ ανακηρύχθηκε προπονητής της χρονιάς, η Βαλένθια είναι η έπληξη της χρονιάς και ο Ισπανός τεχνικός αναρωτήθηκε... τι άλλο στόχο μπορεί να έχει η ομάδα του μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού.