Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θα κάθεται στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο έως το καλοκαίρι του 2013, καθώς ο ισπανικός σύλλογος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το τέλος της επόμενης σεζόν. «Η Αθλέτικ και ο προπονητής Μαρσέλο Μπιέλσα συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους ανάμεσα στα δύο μέρη έως τις 30 Ιουνίου 2013» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που «ανέβηκε» στην ιστοσελίδα του βασκικού συλλόγου για τον Αργεντινό προπονητή που οδήγησε την ομάδα στους τελικούς του Europa League και του Κυπέλλου Ισπανίας.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»