Επιστροφή των «Αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος
Στην πλατεία Συντάγματος επέστρεψαν το απόγευμα της Παρασκευής οι «Αγανακτισμένοι», ένα χρόνο μετά την πρώτη τους κινητοποίηση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας. Συγκέντρωση έγινε και στη Θεσσαλονίκη, με περιορισμένη ωστόσο συμμετοχή.
Στην πλατεία Συντάγματος επέστρεψαν οι «Αγανακτισμένοι», ένα χρόνο μετά την πρώτη τους κινητοποίηση, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα λιτότητας.
Εξαιτίας της συγκέντρωσης, είχε κλείσει για τα οχήματα η λεωφόρος Αμαλίας.
Συγκέντρωση, αν και με σχετικά περιορισμένη συμμετοχή, έγινε και στη Θεσσαλονίκη.
Οι συγκεντρωθέντες έκαναν έναν πρόχειρο απολογισμό του κινήματος, αλλά η βροχή, που έπεφτε στη Θεσσαλονίκη κατά διαστήματα μετά το απόγευμα, απέτρεψε την προγραμματισμένη προβολή ντοκιμαντέρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η γη της ελιάς: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο
- Σύνοδος Κορυφής για την πυρηνική ενέργεια στο Παρίσι – Τα στοιχήματα για την Ευρώπη
- Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «101 χρόνια ιστορίας, περηφάνιας και πάθους» (pic)
- Μετεωρίτης έπεσε σε σπίτι στη Γερμανία – Χιλιάδες αναφορές για έκρηξη στον ουρανό
- Τι πιστεύουν οι Έλληνες για την επιστράτευση – «Το καθήκον μας καλεί», «δεν έχω κανένα λόγο να πολεμήσω»
- Δημογραφικό: Στον ευρωπαϊκό διάλογο ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού
