Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Mediterra Οινοποιητική»: Κερδίστε Βραβευμένα Κρασιά

«Mediterra Οινοποιητική»: Κερδίστε Βραβευμένα Κρασιά

Η Mediterra Οινοποιητική στο πλαίσιο της παρουσίασης των πολυβραβευμένων κρασιών της, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Ξερολιθιά & τη Μυράμπελο παίρνοντας μέρος στην κλήρωση που διοργανώνει. Ο διαγωνισμός έχει κλείσει. Στην καρδιά της Ζώνης Ονομασίας Προέλευσης Πεζά, στο χωριό Κουνάβοι στην Κρήτη, από το 1973, η Mediterra Οινοποιητική με γνώση και πάθος οινοποιεί […]

Η Mediterra Οινοποιητική στο πλαίσιο της παρουσίασης των πολυβραβευμένων κρασιών της, σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε την Ξερολιθιά & τη Μυράμπελο παίρνοντας μέρος στην κλήρωση που διοργανώνει. Ο διαγωνισμός έχει κλείσει.

Στην καρδιά της Ζώνης Ονομασίας Προέλευσης Πεζά, στο χωριό Κουνάβοι στην Κρήτη, από το 1973, η Mediterra Οινοποιητική με γνώση και πάθος οινοποιεί τις γηγενείς ποικιλίες του νησιού, αναδεικνύοντας τις ξενικές ποικιλίες και αξιοποιώντας το αμπελοοινικό δυναμικό του τόπου. Το όνομα του χωριού που βρίσκεται το οινοποιείο, αποδεικνύει τη μακραίωνη ιστορία του στην παραγωγή κρασιού, αφού σχετίζεται με τα γνωστά πατητήρια «Κάναβες» των νησιών του Αρχιπελάγους.

Στη Mediterra Οινοποιητική παράγουμε κρασιά, που διανέμονται στην Ελλάδα και σε 25 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Κρασιά τα οποία έχουν βραβευτεί με μετάλλια τόσο στο εσωτερικό, όσο και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πιστοποιημένοι με τέσσερα συστήματα διαχείρισης ποιότητας από το αμπέλι μέχρι το τελικό προϊόν, συνεχίζοντας να προσφέρει μοναδικά κρασιά, για όλους εσάς που το κρασί είναι τρόπος ζωής.

Το λευκό Ξερολιθιά, το ερυθρό Μυράμπελος και η Νέα Γη (λευκό, ροζέ, ερυθρό) είναι τα πιο δημοφιλή κρασιά μας. Τη γκάμα συμπληρώνουν: το ερυθρό βαθιάς παλαίωσης, Πυρόραγο, το δροσερό ροζέ Ροδείλι, καθώς και η Άνασσα, η κορωνίδα των λευκών κρασιών που έχει παλαιώσει σε δρύινα βαρέλια. H εσοδεία του 2008 αποτέλεσε την αρχή στην παραγωγή των βιολογικών κρασιών, με το ερυθρό Αντάμα.

Το «terroir» των αμπελιών που επιλέγουμε, η θετική ενέργεια, η διάθεση, το μεράκι και η γνώση, αποτελούν τις ιδανικές συνθήκες για τη δημιουργία κρασιών που θα σας μυήσουν σε μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Η κλήρωση για τα τα βραβευμένα κρασιά «Ξερολιθιά» & «Μυράμπελος» πραγματοποιήθηκε. Οι νικητές έχουν ενημερωθεί μέσω e-mail. Τα ονόματα που κληρώθηκαν είναι:
Κα Κάλλι Θάλεια
Κος Πολύζος Απόστολος
Κα Βάσω Κοντοδήμα
Κα Παπαδάκη Ολύβια
Κος Δημητριάδης Βασίλης
Κα Ιωάννα Μίχου
Κος Βούκενας Αντρέας
Κα Αντιγόνη Καταφυγιώτη
Κα Μαρίνα Σκουρογιάννη
Κος Κωνσταντίνος Χάλκος
Κα Μαρία Βαμβαδάκη
Κος Θανάσης Καρατζάς

Οι βραβεύσεις και οι διακρίσεις των κρασιών της Mediterra Οινοποιητική στην Ελλάδα καθώς και σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024