Ζευγάρι Κινέζων παρέσυρε με το αυτοκίνητο 68χρονη και την έθαψε ζωντανή
Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε ένα νεαρό ζευγάρι που έθαψε ζωντανή μια 68χρονη θεωρώντας ότι ήταν νεκρή όταν την χτύπησε με το αυτοκίνητό του επιστρέφοντας από ένα καραόκε μπαρ. Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Κίνα και σχολιάζεται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα.
Η κινεζική αστυνομία συνέλαβε ένα νεαρό ζευγάρι που έθαψε ζωντανή μια 68χρονη θεωρώντας ότι ήταν νεκρή όταν την χτύπησε με το αυτοκίνητό του, επιστρέφοντας από ένα καραόκε μπαρ τα ξημερώματα της 30ής Απριλίου στην ανατολική επαρχία Ζετζιάνγκ.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Κίνα και σχολιάζεται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα.
«Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι άκουσε κάποιον να κλαίει και είδε μια ηλικιωμένη γυναίκα πεσμένη στο έδαφος δίπλα [στο αυτοκίνητο]. Ένας άνδρας και μια γυναίκα βγήκαν από το αυτοκίνητο και έβαλαν τη γυναίκα μέσα σε αυτό λέγοντας ότι θα την μεταφέρουν στο νοσοκομείο» δήλωσε ένας αστυνομικός στην επίσημη εφημερίδα China Daily
Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι φοβήθηκε ότι μπορεί να συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για πρόκληση τροχαίου, και θεωρώντας ότι η γυναίκα είναι νεκρή την έθαψε κοντά στην περιοχή του ατυχήματος.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όταν η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα το πτώμα της γυναίκας, διαπίστωσε ότι όταν την έθαψαν ήταν ακόμη ζωντανή και ότι ο θάνατός της προήλθε από ασφυξία.
Η είδηση σχολιάζεται ευρέως στο δημοφιλές δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας Weibo -κάτι αντίστοιχο του Τwitter- συγκεντρώνοντας επικριτικά σχόλια περί ανηθικότητας της σύγχρονης κινεζικής κοινωνίας.
Τον περασμένο χρόνο, ένα βίντεο που δείχνει ένα νήπιο δύο ετών να παρασύρεται από ένα φορτηγό και από δίπλα του να περνάει κάποιος και να το αγνοεί στη νότια Κίνα, προκάλεσε ανάλογο κύμα αντιδράσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Γιατί η Ευρώπη μπορεί ακόμα να αντιμετωπίσει κρίση φυσικού αερίου χωρίς να υπάρχει έλλειψη;
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός
- Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία
- «Προσγειωσούλα αβαβά» – Ξαναχτύπησε ο Έλληνας πιλότος με τις viral εκφράσεις
- Ολυμπιακός: Νοκ-άουτ ο Φουρνιέ για το ματς με τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Η Ολλανδία υπέρ της αυτονομίας της Δυτικής Σαχάρας
- Χαλκίδα: Νεκρή 75χρονη οδηγός μηχανής μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
- Ντέιβιντ Σουίμερ εναντίον Κάνιε Γουέστ – «Η συγγνώμη θέλει πράξεις, όχι λέξεις τυπωμένες σε χαρτί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/michael-heng-HXM4NOBOzXc-unsplash-315x220.jpg)














































![Πειραιάς: Στο λιμάνι ο Κικίλιας – Πασχαλινές ευχές σε εργαζόμενους και ταξιδιώτες [εικόνες και βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/photo_5958678244989013067_y-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442