Οι εργαζόμενοι στο ΣΕΦ είχαν την Τρίτη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή η οποία αποδείχθηκε άκαρπη και έτσι η διεξαγωγή του 3ου αγώνα των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό (την Κυριακή, 19:00) βρίσκεται στον αέρα… Δεν υποχωρούν οι εργαζόμενοι στους οποίους οφείλονται δύο μισθοί.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση των εργαζομένων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας:

«Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (Τρίτη) στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μεταξύ του Σωματείου των Εργαζομένων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και του Γ.Γ.Α. , παρουσία του Συντονιστή Διευθυντή του Σ.Ε.Φ. κ. Αθ. Τερζή και του Αν. Συντονιστή κ. Ι. Αξαρλή, ο Γ.Γ.Α. κ. Πάνος Μπιτσαξής, υποσχέθηκε προφορικά, ότι θα καταβληθούν στους εργαζόμενους του Σ.Ε.Φ., οι δύο οφειλόμενοι μισθοί τους, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει συγκεκριμένη ημερομηνία αποπληρωμής.

Ως εκ τούτου, οι εργαζόμενοι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, εμμένουμε στην απόφασή μας, για αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του Σταδίου».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ