Όταν ο Πρίντεζης… πέρασε από το μυαλό των Νιού Γιορκ Νικς
Η «ελληνική αστραπή» αρέσει και η Νέα Υόρκη υποκλίνεται, όμως, οι Νικς μάλλον δεν τον θεωρούν έτοιμο για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος απέσπασε τα εγκωμιάστηκα σχόλια της «New York Post», σε δημοσίευμα με τίτλο «Greek lightning», όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Νικς που διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη δεν έχουν πειστεί ότι ο σκόρερ του νικητήριου καλαθιού του τελικού της Ευρωλίγκα, μπορεί να κάνει το άλμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Η «ελληνική αστραπή» αρέσει και η Νέα Υόρκη υποκλίνεται, όμως, οι Νικς μάλλον δεν τον θεωρούν έτοιμο για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο λόγος για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος απέσπασε τα εγκωμιάστηκα σχόλια της «New York Post», σε δημοσίευμα με τίτλο «Greek lightning», όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Νικς που διατηρούν τα δικαιώματα του παίκτη δεν έχουν πειστεί ότι ο σκόρερ του νικητήριου καλαθιού του τελικού της Ευρωλίγκα, μπορεί να κάνει το άλμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.
Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες, ο διεθνής φόργουορντ, πέρασε από το μυαλό των Νικς, ωστόσο, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της πόλης, θεωρεί ότι πολύ δύσκολα, ο Πρίντεζης θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
«Οι Νικς πιστεύουν πως θα μπορούσε να είναι ένας καλός αναπληρωματικός στο ΝΒΑ, αλλά θα μπορούσαν να του προσφέρουν μόνο το μίνιμουμ συμβόλαιο για έναν ρούκι. Είναι δύσκολο να τον αποκτήσουν, καθώς παρότι μένει ελεύθερος, μπορεί να εξασφαλίσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο από τον Ολυμπιακό, που είναι μία από τις ομάδες με τις πιο βαθιές τσέπες στην Ευρώπη. Δεν μπορούν καν να τον φέρουν τον Ιούλιο στο σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας για να τον παρακολουθήσουν και να δουλέψουν μαζί του», αναφέρει το σημερινό δημοσίευμά του Μαρκ Μπέρμαν και προσθέτει:
«Ο Πρίντεζης είναι ένας κινητικός φόργουορντ, που μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να διεισδύσει και να σουτάρει, ενώ θα είναι στην εθνική ομάδα που θα διεκδικήσει θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η ελληνική ομάδα θα παίξει στο προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας στις αρχές Ιουλίου και είναι από τα μεγάλα φαβορί για να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες».
Παράλληλα, η εφημερίδα φιλοξενεί πολύ θετικά σχόλια από ανθρώπους του NBA για την εντυπωσιακή εικόνα που παρουσιάζει ο Γιώργος Πρίντεζης:
«Παίζει το καλύτερο μπάσκετ της ζωής του. Το ΝΒΑ ήταν πάντα στο μυαλό του, αλλά θα ήθελε ένα μακρόχρονο συμβόλαιο και δεν θα ερχόταν για έναν χρόνο», τόνισε διοικητικό στέλεχος που διατήρησε την ανωνυμία του.
«Θα μπορούσε να τα πάει καλά σαν αναπληρωματικό τεσσάρι. Συνήθιζε να παίζει πιο κοντά στο καλάθι, αλλά τώρα παίζει πιο μακριά», δηλώνει ένας… ανώνυμος σκάουτερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Τι δείχνει η παράδοση για τις ομάδες που παίζουν στα play in της Euroleague
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Το «μονοπάτι» τους και πώς μπορούν να συναντηθούν στα πλέι οφ της Euroleague
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442