
ΙΑΣΩ General: Δωρεάν εξετάσεις για το μελάνωμα
Δωρεάν εξετάσεις πρόληψης του κακοήθους μελανώματος προσφέρει το ΙΑΣΩ General (Λεωφ. Μεσογείων 264) στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος. Στο ειδικό Ιατρείο Μελαγχρωματικών αλλοιώσεων του ΙΑΣΩ General θα διενεργούνται από Δευτέρα 21 Μαΐου έως και Παρασκευή 25 Μαΐου και κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικές εξετάσεις για έλεγχο μελαγχρωματικών σπίλων. Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου […]
Δωρεάν εξετάσεις πρόληψης του κακοήθους μελανώματος προσφέρει το ΙΑΣΩ General (Λεωφ. Μεσογείων 264) στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας κατά του Καρκίνου του Δέρματος.
Στο ειδικό Ιατρείο Μελαγχρωματικών αλλοιώσεων του ΙΑΣΩ General θα διενεργούνται από Δευτέρα 21 Μαΐου έως και Παρασκευή 25 Μαΐου και κατόπιν ραντεβού, δωρεάν κλινικές εξετάσεις για έλεγχο μελαγχρωματικών σπίλων.
Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορούν να τηλεφωνήσουν για ραντεβού την Παρασκευή 18 Μαΐου από τις 10.00 έως τις 15.00 στο νούμερο 210 650 2015. O αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος.
Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια σημαντική αύξηση της συχνότητας του κακοήθους μελανώματος και από τις κύριες αιτίες της αύξησης είναι οι περιβαλλοντικές αλλαγές-τρύπα του όζοντος- και η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% των περιπτώσεων που εντοπίζονται εγκαίρως, θεραπεύονται.
Η γενική κλινική ΙΑΣΩ GENERAL, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η έγκυρη διάγνωση και κατανοώντας τη δεινή οικονομική συγκυρία που βιώνουν οι πολίτες, προσφέρει για άλλη μια φορά στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.
Επίσης, ως νοσοκομείο των ιατρών, καθώς την ευθύνη τις διοίκησης έχουν αποκλειστικά ιατροί- μέτοχοι, πρωτοστατεί στην ενημέρωση σε θέματα υγείας που απασχολούν την κοινωνία διοργανώνοντας κάθε εβδομάδα ημερίδες και συνέδρια που αφορούν όλες τις σύγχρονες παθήσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442