Tέσσερα ακόμα άτομα συνελήφθησαν για χρέη στο Δημόσιο
Τέσσερα ακόμα άτομα συνελήφθησαν από τις αρμόδιες Αρχές για οφειλές στο Δημόσιο. Πρόκειται για έναν 50χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης στον Άγιο Στέφανο για χρέη περίπου 2.350.000 ευρώ και έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Ραφήνα για χρέη 128.000 ευρώ, έναν 54χρονο επιχειρηματία και έναν δημοσιογράφο.
Τέσσερα ακόμα άτομα συνελήφθησαν από τις αρμόδιες Αρχές για οφειλές στο Δημόσιο.
Πρόκειται για έναν 50χρονο ιδιοκτήτη εταιρείας ανακύκλωσης στον Άγιο Στέφανο για χρέη περίπου 2.350.000 ευρώ και έναν ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, 60 χρόνων, στη Ραφήνα για χρέη 128.000 ευρώ.
Ο τρίτος είναι δημοσιογράφος, ο οποίος συνελήφθη για οφειλές 145.000 ευρώ.
Επίσης, στα Βριλήσσια συνελήφθη ένας 54χρονος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος επιχείρησης, που δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 146.417 ευρώ.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).