Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έντονα καταδικάζει η κυβέρνηση τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου για το Ολοκαύτωμα

Έντονα καταδικάζει η κυβέρνηση τις δηλώσεις Μιχαλολιάκου για το Ολοκαύτωμα

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου σχετικά με το Ολοκαύτωμα, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega. «Αντιστρατευόμαστε κάθε απόπειρα παραποίησης των πραγματικών γεγονότων και αναβίωσης της μισαλλοδοξίας» τόνισε.

Την αντίδραση του υπουργού Επικρατείας και κυβερνητικού εκπροσώπου Παντελή Καψή, προκάλεσαν οι δηλώσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου σχετικά με το Ολοκαύτωμα, στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Mega.

«Θέλω να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις απόψεις, που αποτελούν διαστρέβλωση της ιστορίας και βάναυση προσβολή της μνήμης των εκατομμυρίων θυμάτων του Ολοκαυτώματος», δήλωσε ο κ. Καψής, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου.

«Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά ότι και ο ίδιος θρήνησε εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς από τον ναζισμό, ανάμεσά τους και δεκάδες χιλιάδες Έλληνες εβραίους», συμπλήρωσε ο υπουργός Επικρατείας και κατέληξε: «Τιμούμε τη μνήμη τους και αντιστρατευόμαστε κάθε απόπειρα λήθης, παραποίησης των πραγματικών γεγονότων και αναβίωσης της μισαλλοδοξίας».

Στην εκπομπή, ο Ν.Μιχαλολιάκος είχε πει σχετικά με το Ολοκαύτωμα: «Όχι, δεν υπήρχαν φούρνοι, αυτό είναι ένα ψέμα, δεν το πιστεύων, ούτε θάλαμοι αερίων». Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής είπε δε πως «υπήρχαν πολλοί νεκροί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, από πολλά έθνη, όπως και στα στρατόπεδα των Αμερικανών».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024