Στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων μεταβιβάσθηκε το 50,97% του ΟΛΘ
Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Δευτέρα τη μεταβίβαση από το Ελληνικό Δημόσιο 5.137.554 μετοχών της ΟΛΘ ΑΕ (50,97%) στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ» καθώς και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου.
Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Δευτέρα τη μεταβίβαση από το Ελληνικό Δημόσιο 5.137.554 μετοχών της ΟΛΘ ΑΕ (50,97%) στο «Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ» καθώς και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας προς το Χρηματιστήριο Αθηνών, «η μεταβολή στα δικαιώματα ψήφου επήλθε κατόπιν εκτέλεσης εξωχρηματιστηριακής συναλλαγής σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3986/2011 (ΦΕΚ 152Α) και της αριθμ. 206/2012 (ΦΕΚ1363) απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.»
Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι «το Ελληνικό Δημόσιο ελέγχοντας 100% το “Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου ΑΕ”, ελέγχει έμμεσα τα ανωτέρω δικαιώματα ψήφου.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εκατομμύρια νεκρές γαρίδες και κριλ ξεβράστηκαν στις ακτές του Ομάν, βάφοντας την παραλία ροζ (βίντεο)
- Η πιο διάσημη κλειδαρότρυπα του κόσμου που επιβάλλεται να κοιτάξεις
- Άσκηση ισορροπίας του Ιράν σε παραγωγή πετρελαίου και αποθήκευση
- Αναταραχή στο Μεξικό – Παραίτηση κυβερνήτη για σχέσεις με καρτέλ
- Στελέχη των Big Tech «φεύγουν» και ιδρύουν startups
- Η Γερμανία ζητά ενίσχυση της ευρωπαϊκής άμυνας
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 03.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/evgeny-ozerov-2xvrpIwBQCU-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442