Ο Γιάχος στο ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, ο Θάνος στο Ατρόμητος-ΑΕΚ
Ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play offs που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19:15). Στον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ την ίδια ημέρα στο Περιστέρι (17:00) ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών.
Ο Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των play offs που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (19:15).
Στον αγώνα του Ατρόμητου με την ΑΕΚ την ίδια ημέρα στο Περιστέρι (17:00) ορίστηκε ο Δημήτρης Θάνος του συνδέσμου Γρεβενών.
Αναλυτικά οι ορισμοί:
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (13/5, 19:15)
Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)
Βοηθοί: Δημήτριος Γούκος (Ηπείρου), Αλέξανδρος Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Τέταρτος: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (13/5, 17:00)
Διαιτητής: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Πέτρος Τρύφων (Δράμας), Χρήστος Μαγιάνης (Άρτας)
Τέταρτος: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 10 ακριβότεροι ποδοσφαιριστές από τους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Ντε λα Φουέντε: «Ο Γιαμάλ δεν έχει κάνει ακόμα το καλύτερο παιχνίδι του στο Μουντιάλ»
- Εθνική Ισπανίας: «Είκοσι χρόνια από το Μουντομπάσκετ 2006 που άλλαξε για πάντα τον ισπανικό αθλητισμό»
- Χάντμπολ: Νίκη για την Εθνικη Νέων κόντρα στη Σερβία (30-28)
- O Σλάβεν Μπίλιτς επέστρεψε στον πάγκο της Εθνικής Κροατίας μετά από 14 χρόνια
- Ο Μοντέρο αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού – «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον απίθανο κόσμο μας» (pic)
- Ο Βασίλης Τολιόπουλος και η σύζυγός του χόρεψαν «πότε Βούδας, πότε Κούδας» στη βάφτιση του γιου τους (vid)
- Κουμπαρσί: «Δεν μας φοβίζει ο Εμπαπέ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442