Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέντε πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων βρέθηκαν θετικοί στον HIV

Πέντε πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων βρέθηκαν θετικοί στον HIV

Πέντε πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων, οι οποίες εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ τις προηγούμενες εβδομάδες, βρέθηκαν και αυτοί θετικοί στον ιό HIV, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. Αυξημένες και οι εξετάσεις για AIDS σε ιδιωτικά κέντρα, από όπου δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία για τον αριθμό των ανδρών που πιθανότατα έχουν βρεθεί οροθετικοί.

Πέντε πελάτες των οροθετικών ιερόδουλων, οι οποίες εντοπίστηκαν κατά τους ελέγχους του ΚΕΕΛΠΝΟ τις προηγούμενες εβδομάδες, βρέθηκαν και αυτοί θετικοί στον ιό HIV, σύμφωνα με όσα δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ. Λοβέρδος ανέφερε ακόμη ότι συνολικά 6.000 άνδρες έχουν έρθει σε επικοινωνία με το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητώντας να ελεγθούν και ότι από τους 100 ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί σε άνδρες, για πέντε το αποτέλεσμα ήταν θετικό.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, έχουν επίσης αυξηθεί σημαντικά οι εξετάσεις για AIDS στον ιδιωτικό τομέα, από όπου δεν υπάρχουν προς το παρόν στοιχεία για τον αριθμό των ανδρών που πιθανότατα έχουν βρεθεί οροθετικοί.

Έως σήμερα, 29 εκδιδόμενες γυναίκες έχουν βρεθεί θετικές στον ιό του AIDS, συμπεριλαμβανομένων των πέντε χθεσινών. Από αυτές, οι 28 εκδίδονταν στον δρόμο και μία σε οίκο ανοχής.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος επανέλαβε ότι θα πρέπει να τιμωρούνται και οι πελάτες των εκδιδόμενων γυναικών, οι οποίοι αξιώνουν να έχουν σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024