Κρίσιμη δημοπρασία εξάμηνων εντόκων γραμματίων την Τρίτη
Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με στόχο την άντληση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, θα προχωρήσει ο ΟΔΔΗΧ την Τρίτη. Πρόκειται για την πρώτη δημοπρασία μετά τις εκλογές και το αποτέλεσμα της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Σε δημοπρασία εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας, με στόχο την άντληση τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ, θα προχωρήσει ο ΟΔΔΗΧ την Τρίτη.
Πρόκειται για την πρώτη δημοπρασία μετά τις εκλογές και το αποτέλεσμα της αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ως ημερομηνία διακανονισμού ορίστηκε η 11η Μαΐου.
Μόνο οι βασικοί διαπραγματευτές μπορούν να συμμετάσχουν στην δημοπρασία, ενώ δεν θα καταβληθεί προμήθεια.
Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορούν να υποβληθούν μη-ανταγωνιστικές προσφορές έως το 30% του δημοπρατούμενου ποσού, ενώ μέχρι τις 10 Μαΐου μπορούν να υποβληθούν συμπληρωματικές, μη ανταγωνιστικές προσφορές έως επιπλέον 30% του δημοπρατούμενου ποσού.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.