Γκάζια Φερέιρα και προειδοποιήσεις για το ντέρμπι με ΑΕΚ
«Γκάζια» έβαλε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Παρασκευής, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την εικόνα που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο και παράλληλα τους προειδοποίησε ότι μία ανάλογη εμφάνιση στον επόμενο αγτώνα με την ΑΕΚ, θα σημάνει... ήττα.
«Γκάζια» έβαλε ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση της Παρασκευής, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για την εικόνα που έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα των πλέι οφ με τον Ατρόμητο και παράλληλα τους προειδοποίησε ότι μία ανάλογη εμφάνιση στον επόμενο αγτώνα με την ΑΕΚ, θα σημάνει… ήττα.
Ο Πορτογάλος τεχνικός» συγκέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του και τους έκανε ένα μίνι «φροντιστήριο», όμως, μετά από τα αρνητικά, στάθηκε και στα θετικά σημεία που διέκρινε από τους παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα:
«Πρέπει να έχουμε το πάθος και το κίνητρο που δείξαμε στο δεύτερο μέρος, στον αγώνα με τον Ατρόμητο. Θέλω να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να εξασφαλίσουμε την είσοδό μας στο Champions League. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, να τα δίνετε όλα και να προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο».
Στο μεταξύ, χωρίς κάποιο απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ. Στη σημερινή (04/05) προπόνηση ο Ιωαννίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ρούντολφ υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε 6 μικρές εστίες. Στη συνέχεια, όσοι έπαιξαν περισσότερο από 45 λεπτά εναντίον του Ατρόμητου ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο. Την ίδια ώρα, ο Λέτο βρίσκεται στην Ιταλία και συνεχίζει την ειδική θεραπεία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.