Θετικά μηνύματα για τη ρευστότητα των τραπεζών έλαβε ο Γ.Καρατζαφέρης
Ενθαρρυντικά μηνύματα αναφορικά με τη ρευστότητα των τραπεζών διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας. Παράλληλα, ζήτησε να επισπευσθούν οι ρυθμίσεις για εκείνους που οφείλουν χρήματα και δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους και όπως είπε βρήκε καλή ανταπόκριση.
Ενθαρρυντικά μηνύματα αναφορικά με τη ρευστότητα των τραπεζών διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ.Καρατζαφέρης, κατά τη συνάντησή του με τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Τράπεζας Βασίλη Ράπανο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Απόστολο Ταμβακάκη, από τους οποίους ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις στον τραπεζικό χώρο.
Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα όσον αφορά στη ρευστότητα» και υποστήριξε ότι η επανακεφαλαιοποίηση πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε οι τράπεζες να μείνουν σε ελληνικά χέρια, κάτι που χαρακτήρισε «απαραίτητη προϋπόθεση».
Ζήτησε, επίσης, από την Εθνική Τράπεζα να επισπεύσει τις ρυθμίσεις για εκείνους οι οποίοι οφείλουν χρήματα και δεν μπορούν να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς τους, και, σύμφωνα με δήλωσή του, βρήκε καλή ανταπόκριση.
«Είναι απαραίτητη προϋπόθεση να δώσουμε μια ελπίδα στον κόσμο, ότι η μείωση των μισθών θα φέρει και μείωση των δόσεων. Βρήκα καλή ανταπόκριση» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.
Στο μεταξύ ο ΛΑΟΣ, με ανακοίνωσή του, παρενέβη στο θέμα που δημιουργήθηκε γύρω από το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και υποστήριξε ότι «Τσίπρας και Καμμένος ξανάρχονται κοντά».
Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ, «η τελική πρόταση πρωθυπουργός η Παπαρήγα, με στήριξη των δύο, θα μπορούσε να επιστρατεύσει και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ο κομμουνιστικός Φιλελευθερισμός είναι άραγε πρόταση του συμβούλου του κ. Καμμένου, του κ. Γ. Γεωργαλά;» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4»
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442