Στις 7 Μαΐου οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» θα έχουν τη διακυβέρνηση, δήλωσε ο Π.Καμμένος
Βέβαιος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται στη διακυβέρνηση της χώρας στις 7 Μαΐου, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Πάτρα.
Βέβαιος ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα βρίσκονται στη διακυβέρνηση της χώρας στις 7 Μαΐου, εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος επισκέπτεται την Πάτρα.
Συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές, και στελέχη του κόμματος περπάτησε στους πεζοδρόμους Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου, όπου συνομίλησε με πολίτες. Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στην πλατεία Γεωργίου, όπου βρίσκεται το περίπτερο το κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε δηλώσεις του, τόνισε ότι «ξεκινάμε από την Πάτρα την πορεία απελευθέρωσης της Ελλάδος από τους τραπεζίτες, τις αγορές και τους ντόπιους υπαλλήλους τους», προσθέτοντας ότι «πια έχουν ξεφύγει λέγοντας ξεκάθαρα ότι ζητούν την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας».
Ανέφερε ότι «αυτή η χώρα ανήκει στα παιδιά μας, ανήκει στα όνειρα των παιδιών μας. Δεν θα γίνει πάλι μία χώρα μεταναστών. Θα γίνει μία χώρα ανάπτυξης μια χώρα που εθνικά κυρίαρχη και με σκληρή δουλειά θα πάρουμε και πάλι στα χέρια μας».
Κατόπιν ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το δημαρχείο της πόλης και πήρε μέρος σε σύσκεψη φορέων για την Αχαϊκή Συνεταιριστική τράπεζα, η οποία έχει κλείσει με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος.
Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι θα στείλει επιστολή στον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, με την οποία θα του ζητά να «παγώσει» η διαδικασία εκκαθάρισης των δανείων, μέχρι να ορκιστεί νέα κυβέρνηση και η επόμενη Βουλή να συζητήσει τη νομοθετική ρύθμιση, ώστε να γίνουν ρυθμίσεις των δανείων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κύπρος: Σάλο προκαλεί η Ολγκίν που αποκαλεί τα Κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου»
- Αφγανιστάν: Κυρώσεις της Αυστραλίας σε μέλη της de facto κυβέρνησης των Ταλιμπάν
- Νότια Αφρική: Δολοφονείται μάρτυρας για εγκλήματα του δικαστικού συστήματος
- Κατεχόμενα: Αιφνιδιαστική επίσκεψη από τον γιο του Ερντογάν στον Ερχιουρμαν
- Βενεζουέλα: Νέα άφιξη αεροσκάφους με απελαθέντες από τις ΗΠΑ μετανάστες
- Ρωσία: Πολύ σοβαρές οι συνέπειες για την ΕΕ από τυχόν χρήση ρωσικών πόρων για τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας