«Το ύψιστο καθήκον μου, και γνωρίζω ότι με παρακολουθούν και πέραν των συνόρων, είναι να επαναφέρω την Ευρώπη στο δρόμο της ανάπτυξης και της απασχόλησης» δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ ενώπιον υποστηρικτών του μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Στρέφοντας πλέον το βλέμμα στη «μητέρα των μαχών» της 6ης Μαΐου απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί, ο Ολάντ τόνισε ότι είναι ο υποψήφιος «όλων των δυνάμεων που θέλουν να γυρίσουν τη σελίδα», και δήλωσε ανήσυχος για την ισχυρή παρουσία της ακροδεξιάς.

«Το ύψιστο καθήκον μου, και γνωρίζω ότι με παρακολουθούν και πέραν των συνόρων, είναι να επαναφέρω την Ευρώπη στο δρόμο της ανάπτυξης και της απασχόλησης» δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ ενώπιον υποστηρικτών του το βράδυ της Κυριακής στην Τιλ.

Έχοντας κατακτήσει το προβάδισμα στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, ο Ολάντ δεσμεύθηκε να μειώσει το χρέος της Γαλλίας και να ξαναμπεί επί προεδρίας του η Ευρώπη σε τροχιά ανάπτυξης και απασχόλησης.

Στρέφοντας πλέον το βλέμμα στη «μητέρα των μαχών» της 6ης Μαΐου απέναντι στον Νικολά Σαρκοζί, τόνισε ότι έχει καταστεί ο υποψήφιος «όλων των δυνάμεων που θέλουν να γυρίσουν τη σελίδα», ενώ δήλωσε ανήσυχος για την ισχυρή παρουσία της ακροδεξιάς που ήλθε στην τρίτη θέση του πρώτου προεδρικού γύρου με ιστορικό ρεκόρ ψήφων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr