Έρευνα για περιστατικό ξυλοδαρμού μετανάστη από αστυνομικούς
Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει ξυλοδαρμό ατόμου, πιθανώς μετανάστη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας.
Τη διενέργεια διοικητικής έρευνας διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και εμφανίζει ξυλοδαρμό ατόμου, πιθανώς μετανάστη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας.
Το βίντεο παρουσιάζει περιστατικό που συνέβη, σύμφωνα με αυτούς που το ανήρτησαν στο διαδίκτυο, τέλη Ιανουαρίου, στην πλατεία Αμερικής και αφορά αλλοδαπό, τον οποίο χτυπούν κατά τη διάρκεια του ελέγχου αλλά και της σύλληψής του αστυνομικοί αλλά και άνδρες με πολιτικά που βρίσκονται εκείνη την ώρα εκεί.
Το επίμαχο βίντεο:
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: «Σχετικά με την ανάρτηση, σήμερα το απόγευμα, οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο) σε διάφορα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που αφορά επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού προσωπικού κατά τη διαδικασία ελέγχου και σύλληψης ατόμου, ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας».
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων