Παραμένει στο αέρα ο Παναθηναϊκός με πιθανή αναβολή της Γ.Σ.
Προς αναβολή οδεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς κανένας από τους μέτοχους δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει το «παρών», ενώ ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά ούτε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σκοπεύουν να στείλουν εκπροσώπους. Μπουμσονγκ και Καντέ έτοιμοι να ακολουθήσουν την τακτική του Μπίαρσμιρ...
Προς αναβολή οδεύει σύμφωνα με δημοσιεύματα η Γενική ΣΥνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς κανένας από τους μέτοχους δεν δείχνει διατεθειμένος να δώσει το «παρών», ενώ ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης αλλά ούτε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σκοπεύουν να στείλουν εκπροσώπους.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», η συνεδρίαση θα μετατεθεί είτε για την Παρασκευή 27/04, είτε για την Δευτέρα 30 του μήνα.
Η αναβολή της Γ.Σ. είναι πολύ πιθανό να βλάψει τον Παναθηναϊκό σε ότι έχει να κάνει με την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, καθώς είναι πολύ πιθανό να βγει η απόφαση μέχρι το τέλος της εβδομάδας, την ίδια ώρα που οι αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας περίμεναν τις εξελίξεις από την συνάντηση των μετόχων, κάτι το οποίο φαίνεται πως θα λειτουργήσει αρνητικά.
Ακολουθούν Μπουμσονγκ και Καντέ;
Ο Ματίας Μπιάρσμιρ έκανε την αρχή με την προσφυγή και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι παίκτες του Παναθηναϊκού με πιο πιθανούς τους Μπουμσόνγκ, Καντέ.
Ο Γάλλος στόπερ έχει εκφράσει δημόσια αρκετές φορές τον προβληματισμό του για την διοίκηση, ενώ ο αμυντικός από το Μάλι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και δεν θέλει να χάσει τα δεδουλευμένα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, ο Ζαν Μοντέρο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, παρά τα 3,5 εκατομμύρια δολάρια που φέρεται να του προσφέρει η Χάποελ Τελ Αβίβ του Δημήτρη Ιτούδη.
Με ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ενημέρωσε τους φιλάθλους της ομάδας για την Κάρτα Μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2026-27, καθώς επίσης και για την συλλεκτική κάρτα φιλάθλου των 102 ετών.