Προβλήματα στην ακτοπλοΐα λόγω θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο
Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν σε κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νοτιοανατολικά Αιγαίο και φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.
Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν σε κάποια ακτοπλοϊκά δρομολόγια, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο νοτιοανατολικά Αιγαίο και φθάνουν τα 8 με 9 μποφόρ.
Μάλιστα, η ΕΜΥ εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προβλέπει θυελλώδεις ανέμους σε ΝΑ Αιγαίο, Ικάριο και Καρπάθιο Πέλαγος, θάλασσα Σάμου – Ρόδου – Καστελλόριζου, Ανατολικό – ΝΑ Κρητικό και Ιεράπετρα.
Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή, το απόγευμα της Τρίτης δεν πραγματοποιήθηκε από τον Πειραιά το προγραμματισμένο δρομολόγιο του ΒLUE STAR ΠΑΡΟΣ στις 5:30 για Σύρο Πάρο, Νάξο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσια, Κατάπολα, αλλά και του ΒLUE STAR 1 στις 7 για Θήρα, Κω, Ρόδο.
Επίσης, δεν πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα το δρομολόγιο του πλοίου «Πρέβελη» από Πειραιά για Θήρα, Ανάφη, Κάσο, Κάρπαθο, Διαφάνι, Χάλκη και Ρόδο.
Πάντως, τα βραδινά δρομολόγια των πλοίων για την Κρήτη γίνονται κανονικά.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν από την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία και λιμεναρχεία.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής