Σοκ με Κρίστιτς στην ΤΣΣΚΑ, χάνει (;) το Final 4 της Πόλης
Σοκ στην ΤΣΣΚΑ που όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νέναντ Κρίστιτς από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Ο Σέρβος σέντερ αγωνιζόταν επί τρεις εβδομάδες με ραγισμένο το μετατάρσιο του μικρού δαχτύλου του ποδιού του, γεγονός που δεν μπόρεσαν να ανακαλύψουν οι γιατροί και πλέον η συμμετοχή στο στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης είναι στον... αέρα.
Σοκ στην ΤΣΣΚΑ που όπως όλα δείχνουν θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νέναντ Κρίστιτς από το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
Ο Σέρβος σέντερ αγωνιζόταν επί τρεις εβδομάδες με ραγισμένο το μετατάρσιο του μικρού δαχτύλου του ποδιού του, γεγονός που δεν μπόρεσαν να ανακαλύψουν οι γιατροί και πλέον η συμμετοχή στο στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης είναι στον… αέρα.
«Mόλις βρήκαν ότι έπαιζα για τρεις εβδομάδες με ένα σπασμένο πόδι. Είναι δυνατόν; Και ο γιατρός δεν μπορούσε να καταλάβει ότι είχε σπάσει;», έγραψε με απορία στο Twitter o Κρίστιτς, ωστόσο μετά από λίγη ώρα έσβησε το συγκεκριμένο σχόλιο.
Υπενθυμίζεται η ΤΣΣΚΑ είναι η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Final 4.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»