Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε γραφεία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στη 01.52 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο ισόγειο κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία παραρτήματος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη διασταύρωση των οδών Θεοφιλοπούλου και Μεναίχμου στο Νέο Κόσμο. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που περιορίστηκε στο ισόγειο αλλά κατέστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία, ενώ ζημιές υπέστη και ένα παρακείμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σημειώθηκε στη 01.52 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στο ισόγειο κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία παραρτήματος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στη διασταύρωση των οδών Θεοφιλοπούλου και Μεναίχμου στο Νέο Κόσμο.
Από την έκρηξη εκδηλώθηκε μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που περιορίστηκε στο ισόγειο αλλά κατέστρεψε ολοσχερώς τα γραφεία, ενώ ζημιές υπέστη και ένα παρακείμενο σταθμευμένο αυτοκίνητο.
Στις προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς πήραν μέρος 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων