
Διαψεύδει η Alpha τα δημοσιεύματα για μετοχική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης
Δεν υπάρχει συμφωνία για μετοχική συνεργσία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τόνισε σε ανακοίνωσή της, τη Μ. Δευτέρα, προς το Χρηματιστήριο η Alpha Bank, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.
Δεν υπάρχει συμφωνία για μετοχική συνεργσία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τόνισε σε ανακοίνωσή της, τη Μ. Δευτέρα, προς το Χρηματιστήριο η Alpha Bank, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha, «σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως προς δημοσιεύματα περί συμφωνίας μετοχικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) μετά της Τραπέζης αναφορικά με αλλοδαπές θυγατρικές της τελευταίας, η Alpha Bank δηλώνει ότι, στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαδικασίας ανακεφαλαιοποιήσεως των ελληνικών τραπεζών, μελετά διάφορα σχέδια προς την κατεύθυνση περαιτέρω ενδυναμώσεως των εποπτικών της κεφαλαίων, όμως ουδεμία συμφωνία υφίσταται περί του υπόψη αντικειμένου μετά της ΕΒRD.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greece’s Minimum Wage Debate: High Ratios, Complex Trade-Offs
- Ξεκίνησαν να αποστέλλουν τα πρώτα «ραβασάκια» οι έξυπνες κάμερες – Τι ισχύει αν δεν πληρωθούν
- Η τελευταία ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου
- Ανασχηματισμός: Ολοκληρώθηκε η ορκωμοσία Σχοινά, Τουρνά και Λαζαρίδη στο Προεδρικό Μέγαρο
- Έλενα Χριστοπούλου – Κλέλια Ανδριολάτου: Οριστικό τέλος στη συνεργασία τους -Τι συνέβη – Η ανακοίνωση
- Βίντεο ντοκουμέντα δείχνουν τη δράση της σπείρας που χτυπούσε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών
