Διαψεύδει η Alpha τα δημοσιεύματα για μετοχική συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης
Δεν υπάρχει συμφωνία για μετοχική συνεργσία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τόνισε σε ανακοίνωσή της, τη Μ. Δευτέρα, προς το Χρηματιστήριο η Alpha Bank, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.
Δεν υπάρχει συμφωνία για μετοχική συνεργσία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), τόνισε σε ανακοίνωσή της, τη Μ. Δευτέρα, προς το Χρηματιστήριο η Alpha Bank, διαψεύδοντας σχετικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Alpha, «σε απάντηση ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς ως προς δημοσιεύματα περί συμφωνίας μετοχικής συνεργασίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) μετά της Τραπέζης αναφορικά με αλλοδαπές θυγατρικές της τελευταίας, η Alpha Bank δηλώνει ότι, στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαδικασίας ανακεφαλαιοποιήσεως των ελληνικών τραπεζών, μελετά διάφορα σχέδια προς την κατεύθυνση περαιτέρω ενδυναμώσεως των εποπτικών της κεφαλαίων, όμως ουδεμία συμφωνία υφίσταται περί του υπόψη αντικειμένου μετά της ΕΒRD.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κάτω τα χέρια από τον Γιάνη Μαΐστρο!
- All-Star Game: Έγραψε ιστορία ο Λίλαρντ στον διαγωνισμό τριπόντων – Ούτε φέτος θέαμα στα καρφώματα
- Εξευτελισμός, bullying, στερεότυπα: Το America’s Next Top Model ήταν ένα κακόγουστο θρίλερ μόδας
- Κακοκαιρία: Διακοπή και εκτροπή κυκλοφορίας οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης – Πύργου, λόγω κατολίσθησης
- Τάσεις στην ευρωπαϊκή κρουαζιέρα το 2026: Μικρότερα πλοία, εμπειρίες πολιτισμού και F1
- Super League 2: Στο Μαρκόπουλο ξεκινά τις υποχρεώσεις του στα play-off ο Ολυμπιακός Β’, ντέρμπι στην Καλαμάτα


