Ασημένιο από τον Πετρούνια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόργανης
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Έλληνες πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους με 15,725 βαθμούς, πίσω από τον Κινέζο κάτοχο του Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου, Γιμπίνγκ Τσεν (15,925 β.). Ο Λευτέρης Κοσμίδης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στις ασκήσεις εδάφους, παίρνοντας την 4η θέση με 14,725 βαθμούς.
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι δύο Έλληνες πρωταθλητές της Ενόργανης Γυμναστικής, που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους κρίκους με 15,725 βαθμούς, πίσω από τον Κινέζο κάτοχο του Ολυμπιακού και παγκόσμιου τίτλου, Γιμπίνγκ Τσεν (15,925 β.). Την τριάδα συμπλήρωσε ο Ολλανδός Λαμπέρτους Φαν Χέλντερ (15,425 β.).
Ο Λευτέρης Κοσμίδης δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο στις ασκήσεις εδάφους, παίρνοντας την 4η θέση με 14,725 βαθμούς.
Το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα μοιράστηκαν ο Ρουμάνος Φλάβιους Κότσι και ο Αμερικανός Στίβεν Λεζάντερ με 15,450 βαθμούς, ενώ 3ος τερμάτισε ο Ισραηλινός Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,300 βαθμούς.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.