Πιστός στον ΠΑΟΚ και το… Champions League, δηλώνει ο Κλάους
Η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ως καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής του. Ενώ όταν τον ρώτησαν για πιθανή μεταγραφή, απάντησε: «Δεν μπορώ να πω εάν θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα».
Η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League μέσα από τη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, αποτελεί τον μεγαλύτερο στόχο του ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Στέφανος Αθανασιάδης, ως καλεσμένος τηλεοπτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ. «Από την στιγμή που θα μπούμε στα πλέι οφ, θέλουμε να βγούμε στα προκριματικά του Champions League», τόνισε ο διεθνής επιθετικός και συμπλήρωσε «δεν μπορώ να πω εάν θα έφευγα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα».
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Αθανασιάδη στον ΣΚΑΪ: Για την φετινή πορεία της ομάδας στην Ευρώπη: «Προσωπικά πολύ καλά, αλλά το θέμα είναι πως μεγαλώνει το όνομα της ομάδας στο εξωτερικό και αυτό έχει σημασία» Για το αν είναι ΠΑΟΚ: «Ναι είμαι, το έχω δηλώσει. Δεν μπορώ να πω εάν θα έφευγα, αλλά δεν σκέφτομαι να πάω σε άλλη ελληνική ομάδα».
Για την πρόκληση του εξωτερικού: «Όλα τα παιδιά θέλουν να πάνε στο εξωτερικό. Και στο δικό μου μυαλό σίγουρα είναι αυτό».
Για το ποια είναι η σχέση του με τον Σαλπιγγίδη: «Έχω πολύ καλή σχέση με τον Σαλπιγγίδη, είναι από τα πρότυπα μου. Εχει γυρίσει και έχει αποδείξει πόσο καλός άνθρωπος είναι». Για το ότι πήγε δανεικός στον Πανσερραϊκό: «Πήγα δανεικός και αυτό με βοήθησε. Μια τέτοια απόφαση σε πείσμωσε. Επρεπε να φύγω για να γυρίσω πιο δυνατός. Δούλεψα πολύ για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας που είναι μεγάλες. Μετά αυτές τις εμφανίσεις σκέφτομαι το Euro, είναι απόφαση του Σάντος αυτό».
Για το ποιος θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Από την στιγμή που δεν είμαστε εμείς, δεν έχω προτίμηση. Από την στιγμή που θα μπούμε στα πλέι οφ θέλουμε να βγούμε στα προκριματικά του Champions League».
Για τον ποιο θα επιθυμούσε από τους Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ: «Αυτή την στιγμή είναι καλύτερο να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό».
Για τις διοργανώσεις εκτός του πρωταθλήματος: «Θέλαμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο Ελλάδας, στεναχωρηθήκαμε το ότι δεν προχωρήσαμε. Το ευχάριστο είναι πως πετύχαμε καλές νίκες στο Europa League».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.