«Κοντά σε συμφωνία» διοίκηση της ΣΤΑΣΥ και εργαζόμενοι για τη συλλογική σύμβαση
Κοντά σε συμφωνία για υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας φαίνεται πως βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) και η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ. Στο κρίσιμο ραντεβού που είχαν την Πέμπτη οι δύο πλευρές, οι εργαζόμενοι πρότειναν την υπογραφή διετούς σύμβασης και η διοίκηση αντιπρότεινε μονοετή σύμβαση -πρόταση που δεν απέρριψαν οι εργαζόμενοι, και επί της οποίας θα αποφανθούν τις επόμενες ημέρες.
Κοντά σε συμφωνία για υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας φαίνεται πως βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) και η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ .
Στο κρίσιμο ραντεβού που είχαν την Πέμπτη οι δύο πλευρές, οι εργαζόμενοι πρότειναν την υπογραφή διετούς σύμβασης.
Η διοίκηση αντιπρότεινε στην παρούσα φάση να υπογραφεί σύμβαση ενός έτους, πρόταση που δεν απέρριψαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ωστόσο θα ανακοινώσουν τις προσεχείς ημέρες την απόφασή τους.
Πάντως, η πλευρά των εργαζομένων έκανε λόγο για θετική εξέλιξη. Η προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς τις προσεχείς ημέρες, μετά από απαίτηση και των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026

