«Κοντά σε συμφωνία» διοίκηση της ΣΤΑΣΥ και εργαζόμενοι για τη συλλογική σύμβαση
Κοντά σε συμφωνία για υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας φαίνεται πως βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) και η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ. Στο κρίσιμο ραντεβού που είχαν την Πέμπτη οι δύο πλευρές, οι εργαζόμενοι πρότειναν την υπογραφή διετούς σύμβασης και η διοίκηση αντιπρότεινε μονοετή σύμβαση -πρόταση που δεν απέρριψαν οι εργαζόμενοι, και επί της οποίας θα αποφανθούν τις επόμενες ημέρες.
Κοντά σε συμφωνία για υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας φαίνεται πως βρίσκονται οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ) και η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ .
Στο κρίσιμο ραντεβού που είχαν την Πέμπτη οι δύο πλευρές, οι εργαζόμενοι πρότειναν την υπογραφή διετούς σύμβασης.
Η διοίκηση αντιπρότεινε στην παρούσα φάση να υπογραφεί σύμβαση ενός έτους, πρόταση που δεν απέρριψαν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι ωστόσο θα ανακοινώσουν τις προσεχείς ημέρες την απόφασή τους.
Πάντως, η πλευρά των εργαζομένων έκανε λόγο για θετική εξέλιξη. Η προφορική συμφωνία που επιτεύχθηκε αναμένεται να αποτυπωθεί και γραπτώς τις προσεχείς ημέρες, μετά από απαίτηση και των εργαζομένων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
