Ολυμπιακός θύμισε… Σάμο και έκλεισε «αιώνιο» ραντεβού στην Πρέβεζα
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών για δεύτερη διαδοχική χρονιά πανηγύρισε ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, κερδίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στο κλειστό του Ρέντη, την μαθηματικά πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 3-0 (25-21, 25-17, 25-23).
Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών για δεύτερη διαδοχική χρονιά πανηγύρισε ο κάτοχος του τίτλου Ολυμπιακός, κερδίζοντας στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης στο κλειστό του Ρέντη, την μαθηματικά πρωταθλήτρια ΑΕΚ με 3-0 (25-21, 25-17, 25-23).
Οι «ερυθρόλευκες» ανάγκασαν την Ένωση στην πρώτη εφετινή ήττα της (έστω και στο Κύπελλο) και τους στέρησαν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το πρώτο νταμπλ της ιστορίας τους.
Έστω και χωρίς την τραυματία Σίμανιτς, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, απέναντι σε μία αγνώριστη αγωνιστικά ΑΕΚ.
Έτσι, ο Ολυμπιακός, όπως και πέρυσι στον τελικό της Σάμου, νίκησε την Ένωση στο Κύπελλο και πλέον στρέφει το βλέμμα στον τελικό με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 7 Απριλίου στην Πρέβεζα.
Θυμίζουμε, ότι οι «πράσινες» προκρίθηκαν την Πέμπτη στον τελικό κερδίζοντας με 3-1 το Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη.
Τα σετ: 25-21, 25-17, 25-22
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»
- Αγρότης με δεσμευμένο λογαριασμό: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ» – H κυβέρνηση «λειτουργεί με πρακτικές Βόρειας Κορέας»
- Η Ρωσία στοχεύει να στρατολογήσει πάνω από 400.000 στρατιώτες το 2026
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]
- Μπαλωθιές στο Ηράκλειο: Αδέσποτη σφαίρα κατέληξε σε διπλανό σπίτι
