Διεξαγωγή των εκλογών χωρίς οικονομική ενίσχυση των κομμάτων ζητά ο ΛΑΟΣ
Τη διεξαγωγή των εκλογών χωρίς οικονομική ενίσχυση των κομμάτων ζητά, με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά πως «οι προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων και ειδικότερα η αφερέγγυα δανειοδότησή τους, έχουν σκανδαλίσει τους πολίτες» και πως μπροστά στην απόγνωση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων «οι εκλογές επιβάλλεται να διεξαχθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού».
Τη διεξαγωγή των εκλογών χωρίς οικονομική ενίσχυση των κομμάτων ζητά, με επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εκτιμά πως «οι προκλητικές επιχορηγήσεις των κομμάτων και ειδικότερα η αφερέγγυα δανειοδότησή τους, έχουν σκανδαλίσει τους πολίτες» και πως μπροστά στην απόγνωση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων «οι εκλογές επιβάλλεται να διεξαχθούν χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού».
«Την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, δεν πρέπει να διασπαθισθεί ούτε ένα ευρώ. Εκλογές χωρίς καμία ενίσχυση των κομμάτων» είναι η ξεκάθαρη πρόταση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Πιστεύουμε ότι επιτέλους, τα αυτονόητα θα επικρατήσουν. Είναι πράξη ισοτιμίας προς τα νεοϊδρυθέντα κόμματα, είναι πράξη ευθύνης και σύνεσης, είναι απόδειξη δίκαιου επιμερισμού των βαρών» αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του, ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γερμανία: Ένας 68χρονος νάρκωνε, βίαζε και βιντεοσκοπούσε τα θύματά του
- Φιάσκο το αυστραλιανό σχέδιο που θα κρατούσε τα παιδιά μακριά από τα social media
- Είναι μύθος: Ο Χάαλαντ επέστρεψε στη Νορβηγία με… ρακούν στο χέρι (vids, pics)
- Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στην περιοχή Ύπατο Θήβας
- Ανεξάρτητος από σήμερα ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αποχώρησε από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442