Αντιδράσεις σε Κέρκυρα και Ζάκυνθο για «χαράτσι» και αυξημένα δημοτικά τέλη
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις πολιτών για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Από το πρωί της Πέμπτης, η Β' ΔΟΥ Κέρκυρας βρίσκεται υπό κατάληψη από τις Λαϊκές Επιτροπές που ζητούν την οριστική κατάργηση του τέλους μέσω της ΔΕΗ. Επίσης, ο δήμαρχος Ζακύνθου προπηλακίστηκε το βράδυ της Τετάρτης από κατοίκους του νησιού, που τον κατηγορούν για παρατυπίες στις μετρήσεις των τετραγωνικών μέτρων με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με υπέρογκα τέλη.
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις πολιτών για την είσπραξη του ειδικού τέλους ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Από το πρωί της Πέμπτης, η Β’ ΔΟΥ Κέρκυρας βρίσκεται υπό κατάληψη από τις Λαϊκές Επιτροπές που ζητούν την οριστική κατάργηση του τέλους μέσω της ΔΕΗ.
Όπως αναφέρουν στην κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν, ο αγώνας τους μπορεί να φέρει αποτέλεσμα, κάτι που, όπως υποστηρίζουν, πέτυχαν στο πρόσφατο παρελθόν, παρατείνοντας τις προθεσμίες για τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στα νοικοκυριά, από 40 ημέρες σε 80, και εξαιρώντας τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από το μέτρο.
Στη Ζάκυνθο, το βράδυ της Τετάρτης, ο δήμαρχος του νησιού Στέλιος Μποζίκης προπηλακίστηκε από κατοίκους στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου στο κτήριο του πνευματικού κέντρου.
Οι κάτοικοι, που του πέταξαν αυγά και γιαούρτια, τον κατηγορούν για παρατυπίες στις μετρήσεις των τετραγωνικών μέτρων με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται με υπέρογκα τέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Προαστιακός: Ταλαιπωρία για 21 επιβάτες – Ακινητοποιήθηκε συρμός στη γραμμή Καμίνια – Αγ. Ανδρέας
- «Ο πατέρας μου βίαζε και τις δύο αδελφές μου» – Σοκάρει ο αδελφός των κοριτσιών από τη Μεσαρά
- Θεσσαλονίκη: Της έκανε τη ζωή κόλαση και μετά τον χωρισμό – Συνελήφθη 27χρονος μετά την καταγγελία 23χρονης
- Κινητοποιήσεις αγροτών: Στο τραπέζι του διαλόγου μετά από εβδομάδες στα μπλόκα – Ανοίγουν οι δρόμοι, χωρίς να αποσύρονται τα τρακτέρ
- Μαρόκο – Καμερούν: Βασικός ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί (pic)
- Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί γνωστή σοκολάτα – Περιέχει αλλεργιογόνο
