
Να πάρουν θέση απέναντι στα φαινόμενα βίας καλεί τις πολιτικές δυνάμεις η κυβέρνηση
Έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να πάρουν σαφή θέση απέναντι στα φαινόμενα βίας απευθύνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ενόψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου που θα γίνουν κανονικά. «Βλέπουμε ένθεν κακείθεν να κινητοποιούνται ακραίες ομάδες πολιτικής πρακτικής και ιδεολογίας και σ΄αυτό το φαινόμενο επιβάλλεται να υπάρξει ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο» είπε.
Έκκληση σε όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου να πάρουν σαφή θέση απέναντι στα φαινόμενα βίας απευθύνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ενόψει και των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου που θα γίνουν κανονικά.
Όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να πάρουν σαφή θέση στις εκδηλώσεις που υποβαθμίζουν την δημοκρατία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Βλέπουμε ένθεν κακείθεν να κινητοποιούνται ακραίες ομάδες πολιτικής πρακτικής και ιδεολογίας και σ΄αυτό το φαινόμενο επιβάλλεται να υπάρξει ενιαίο δημοκρατικό μέτωπο» πρόσθεσε.
Ο κ. Καψής συμπλήρωσε ότι αυτά τα φαινόμενα ενδέχεται να οδηγήσουν σε επικίνδυνες καταστάσεις και ζήτησε από τις πολιτικές δυνάμεις να κινητοποιηθούν.
Στο θέμα της βίας αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Νίκος Σηφουνάκης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ μίλησε για κάποιους που επενδύουν στο χάος και στην τρομοκράτηση των πολιτών και αναφέρθηκε στα φαινόμενα βίας κατά πολιτικών σημειώνοντας:
«Η τρομοκρατία αλά ‘καρφίτσα’ αλά ΕΚΟΦ του 1960. Υπάρχει άλλη χώρα; Ποιοι τα κάνουν αυτά; Ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι επωφελούνται, όπως το 1960 που πήγαινε ένας βουλευτής της ΕΔΑ, που πήγαινε ένας καμουφλαρισμένος κομμουνιστής, να μιλήσει σε ένα θέατρο ή σε μια συγκέντρωση ή κάπου, και δεν ήταν από έξω οι δέκα ροπαλοφόροι που τον έκαναν μαύρο στο ξύλο. Ποια είναι η διαφορά;»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινδία: Βίαιη αστυνομική επέμβαση σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της κυβέρνησης Μόντι στο Νέο Δελχί
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 16χρονη με πλαστή ταυτότητα σε μπαρ
- Θεσσαλονίκη: Σε 30χρονο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε μετά τη φωτιά σε Ι.Χ. στο Ωραιόκαστρο
- Πώς είναι να μεγαλώνεις στο πιο διάσημο εστιατόριο του Χόλιγουντ δίπλα στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Μπραντ Πιτ
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442