
Ξεκινά το Σαββατοκύριακο στην Παλλήνη η διανομή 270 τόνων πατάτας Νευροκοπίου
Περί τους 270 τόνους πατάτας Νευροκοπίου θα διανείμει ο Δήμος Παλλήνης σε δύο Σαββατοκύριακα, καθώς οι αιτήσεις των δημοτών που δήλωσαν ενδιαφέρον έφτασαν τις 5.216. Η διανομή των πρώτων 125 τόνων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου στο χώρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα. Άλλοι 145 τόνοι πατάτας θα διανεμηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 17-18 Μαρτίου.
Περί τους 270 τόνους πατάτας Νευροκοπίου θα διανείμει ο Δήμος Παλλήνης σε δύο Σαββατοκύριακα, καθώς οι αιτήσεις των δημοτών που δήλωσαν ενδιαφέρον έφτασαν τις 5.216. Η διανομή των πρώτων 125 τόνων θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10-11 Μαρτίου στο χώρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα. Άλλοι 145 τόνοι πατάτας θα διανεμηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, 17-18 Μαρτίου.
Προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των κατοίκων η διανομή αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνει αλφαβητικά ως εξής:
Σάββατο 10 Μαρτίου
08:00 – 10:00 από Α έως Ασημέλης
10:00 – 12:00 από Ασημίνα έως Γιαννάκου
12:00 – 14:00 από Γιαννάτος έως Εμίρη
14:00 – 16:00 από Εμμανουήλ έως Καμεντροβεκάγια
Κυριακή 11 Μαρτίου
08:00 – 10:00 από Καμιζούλη έως Καφείρη
10:00 – 12:00 από Καφετζή έως Κουτσογιάννη
12:00 – 14:00 από Κουτσοδόντης έως Μαγγανά
Ο δικαιούχος κάτοικος πρέπει να έχει μαζί του Αστυνομικό Δελτίο Ταυτότητας ή απλή εξουσιοδότηση, προκειμένου να πιστοποιηθεί η παραγγελία του. Στη συνέχεια και αφού καταβάλει το τίμημα στους πατατοπαραγωγούς, παραλαμβάνει την ποσότητα που έχει παραγγείλει.
Αγροτικά προϊόντα απευθείας στους καταναλωτές σχεδιάζει επίσης να προσφέρει Δήμος Πεντέλης, ο οποίος δέχεται προπαραγγελίες για πατάτα, με «διαπραγματεύσιμη» τιμή 0,30 ευρώ το κιλό, ολόκληρα αμνοερίφια για το Πάσχα προς 6,5 ευρώ το κιλό, λάδι προς 16 ευρώ τα πέντε λίτρα και θυμαρίσιο μέλι προς 8 ευρώ ανά συσκευασία των 700 γραμμαρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442