Παρουσία φιλάθλων θα γίνει όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» κατέθεσε στην εφορία 575.000 ευρώ προκειμένου να ρυθμίσει τις οφειλές της και πλέον από την Τετάρτη θα μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Παρουσία φιλάθλων θα γίνει όπως όλα δείχνουν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η «Ένωση» κατέθεσε στην εφορία 575.000 ευρώ προκειμένου να ρυθμίσει τις οφειλές της και πλέον από την Τετάρτη θα μπορεί να σφραγίσει εισιτήρια για το κυριακάτικο παιχνίδι.
Μάλιστα, η πρόταση που είχε καταθέσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Οικονομόπουλος, για γενική είσοδο, υιοθετήθηκε από την διοίκηση και τα εισιτήρια του κρίσιμου αγώνα της ΑΕΚ θα πωλούνται προς 10 ευρώ πλην των θυρών 9 και 29, για τις οποίες θα κοστίζουν 15.
Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα AEKshops και το ΟΑΚΑ. Αποφασίστηκε επίσης να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο μαθητές από Δημοτικά σχολεία.
Η ΠΑΕ έκανε πρόσκληση στο Υπουργείο Παιδείας για να ενημερωθούν τα Δημοτικά και με τις σειρά τους να επικοινωνήσουν με τον Υπουργείο και να στείλουν τις σχετικές λίστες με τους μαθητές και τους συνοδούς τους που θα μπουν δωρεάν στο ΟΑΚΑ, στην ειδική θύρα για γονείς και παιδιά.
Δείτε βίντεο με τα δύο εξαιρετικά γκολ που πέτυχε η Άστον Βίλα στο ημίχρονο με τους Τίλεμανς στο 41′ και με τον Μπουέντια στο 45+3′, χάρη στα οποία προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Φράιμπουργκ.
Με ήττα 12-9 από την Μπαρτσελονέτα, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στους «8» του Champions League. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς καθώς αμφότεροι έχουν προκριθεί στο final-4.
Κανονικά θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου το φιλικό παιχνίδι, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ιταλία στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με ανανεωμένη σύνθεση θα αγωνιστούν τελικά οι Ιταλοί και όχι με την Κ-21.