Εκδήλωση για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων
Ενημερωτική συνάντηση - συζήτηση με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οργανώνει το «Κίνημα Πολιτών - Kαταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» με θέμα την προώθηση του αγώνα για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.
Ενημερωτική συνάντηση – συζήτηση με όλα τα Μέσα Ενημέρωσης οργανώνει το «Κίνημα Πολιτών – Kαταναλώνουμε ό,τι παράγουμε» με θέμα την προώθηση του αγώνα για την προτίμηση των ελληνικών προϊόντων.
Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου, και ώρα 11πμ, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας – ΒΕΑ (Ακαδημίας 18) και με θέμα «Η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί σήμερα εθνικό καθήκον».
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κινήματος, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει τους εκπροσώπους όλων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (τηλεόραση, ραδιόφωνο, έντυπα, σάιτ, social media) για να συζητήσουν για μια πιο συστηματική, ευρύτερη και σε πανελλήνια έκταση οργάνωση του αγώνα αυτού και του ρόλου του τυπου.
Ο αγώνας αυτός, τον οποίο διεξάγει το ΚΙΝΗΜΑ, επιβάλλεται όπως σήμερα, που η χώρα μας δίνει τη μάχη για την ανάπτυξη, εντατικοποιηθεί και αγκαλιαστεί από όλους τους Έλληνες, αναφέρουν.
Στον αγώνα προτίμησης των ελληνικών προϊόντων ο μεγάλος και αποφασιστικός ρόλος ανήκει ως είναι φυσικό στα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ενεργά θα συμβάλουν για τη μεγαλύτερη επιτυχία της εθνικής αυτής προσπάθειας.
Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος Δημ. Μπέης, πρ. Δήμαρχος Αθηναίων, ο Γεν. Γραμματέας Κώστας Μουντζούρης, καθηγητής, πρ. Πρύτανης ΕΜΠ, ο Α’ Αντιπρόεδρος Νίκος Σκουλάς, πρ. υπουργός Τουρισμού και ο Β’ Αντιπρόεδρος Γιώργος Καββαθάς, Αντιπρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ. Θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κώστας Αρβανίτης. Εχουν προσκληθεί και κατ αρχήν δεχθεί την πρόσκληση να παρέμβουν η ηγεσιες της ΓΕΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΣΕΒ, της ΓΣΕΒΕΕ, της ΚΕΔΕ, των Επιμελητηρίων κ.α. φορέων.
Περισσότερες πληροφορίες στο www. protimoellinika.gr.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
- Αυστραλία: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή έχει «δυσανάλογο αντίκτυπο» για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει η ΥΠΕΞ
- Ποια είναι η ευθύνη του ανθρώπου στη διαμόρφωση της συμπεριφοράς του σκύλου
- Σάλος με διεθνή διαιτητή της UEFA – Κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο
- Δική Τεμπών: «Θα ζητήσουμε αποβολή του Δημοσίου από την υποστήριξη της κατηγορίας», είπε συνήγορος – Σε εξέλιξη η διαδικασία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442