Για εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στην Εθνική Συνδιάσκεψη έτοιμος ο Γ.Παπανδρέου
Συζήτηση εφ' όλης της ύλης για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του επόμενου Σαββατοκύριακου ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου. Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε εμμέσως στις διαδικασίες εκλογής προέδρου από τη βάση, σημειώνοντας ότι «όλοι οφείλουμε να εγγυηθούμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις στο Κίνημά μας». Αβέβαιη, ωστόσο, παραμένει η ημερομηνία εκλογής, αν και πιθανότερη θεωρείται η 18η Μαρτίου.
Συζήτηση εφ’ όλης της ύλης για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του ΠΑΣΟΚ προανήγγειλε εν όψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης του επόμενου Σαββατοκύριακου ο Γ. Παπανδρέου, μιλώντας το μεσημέρι της Παρασκευής στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου στην Ιπποκράτους.
Ο κ. Παπανδρέου εξέφρασε την εκτίμηση ότι το περιβάλλον για τη χώρα είναι πλέον πιο σταθερό και ανέφερε ότι «μέσα σε αυτό το περιβάλλον κινούμαστε και εμείς, το Κίνημά μας».
Όπως τόνισε, «με γνώμονα το συμφέρον της χώρας, πρέπει να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των αποφάσεών μας», ενώ προσέθεσε πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει λόγο ύπαρξης, αν δεν προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον.
«Το επόμενο Σαββατοκύριακο έχουμε την Εθνική Συνδιάσκεψη. Θα συζητήσουμε ανοιχτά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Θα αξιολογήσουμε την πορεία μας και θα διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο ευθύνης για το μέλλον» είπε ο κ. Παπανδρέου και αναφέρθηκε εμμέσως στις διαδικασίες εκλογής προέδρου από τη βάση, σημειώνοντας: «Η ενότητά μας πρέπει να στηρίζεται σε γερές βάσεις. Σε αρχές και αξίες. Όλοι οφείλουμε να εγγυηθούμε τις δημοκρατικές κατακτήσεις στο Κίνημά μας. Αυτές αποτελούν τον συνδετικό κρίκο, ό,τι μας συνδέει με την Ελληνική κοινωνία, με τον κάθε πολίτη. Η προσπάθεια του καθενός μας, οι θεμιτές φιλοδοξίες του καθενός, θα κριθούν στην κοινωνία».
Επειτα και από την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χρ. Παπουτσή, το όργανο του κόμματος θα κληθεί να λάβει τις τελικές αποφάσεις εν όψει της διαδικασίας εκλογής, η οποία πάντως εξακολουθεί να τελεί υπό πολλές αιρέσεις.
Το «θέμα» Καρχιμάκη
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442