Νίκη των Μπουλς επί του Σαν Αντόνιο με σούπερ Ρόουζ
Με τον Ντέρικ Ρόουζ να σημειώνει 29 πόντους οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν 96-89 των Σαν Αντόνιο Σπερς κι έφτασαν στις 29 νίκες (σ.σ. μόλις οκτώ ήττες) στο εφετινό ΝΒΑ, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Με τον Ντέρικ Ρόουζ να σημειώνει 29 πόντους οι Σικάγο Μπουλς επικράτησαν 96-89 των Σαν Αντόνιο Σπερς κι έφτασαν στις 29 νίκες (σ.σ. μόλις οκτώ ήττες) στο εφετινό ΝΒΑ, επιβεβαιώνοντας ότι θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.
Παράλληλα, ο Κόμπι Μπράιαντ έπαιξε με προστατευτική μάσκα λόγω του κατάγματος που υπέστη στην μύτη, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει 31 πόντους, να «μαζέψει» επτά ριμπάουντ και να «μοιράσει» οκτώ ασίστ, οδηγώντας τους Λέικερς σε μία άνετη νίκη επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς με 104-85.
Ακόμα, οι Οκλαχόμα Θάντερ, με κορυφαίους τους Κέβιν Ντουράντ και Ράσελ Ουέστμπρουκ που πέτυχαν 23 και 22 πόντους, αντίστοιχα, επικράτησαν 92-88 στην Φιλαδέλφεια των Σίξερς, φτάνοντας στην έκτη διαδοχική νίκη τους.
Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:
Φιλαδέλφεια-Οκλαχόμα 88-92 Ουάσινγκτον-Ορλάντο 95-102 Βοστόνη-Μιλγουόκι 102-96 Νέα Υόρκη-Κλίβελαντ 120-103 Ατλάντα-Γκόλντεν Στέιτ 82-85 Ντιτρόιτ-Σάρλοτ 109-94 Μέμφις-Ντάλας 96-85 Νέα Ορλεάνη-Τορόντο 84-95 Σαν Αντόνιο-Σικάγο 89-96 Ντένβερ-Πόρτλαντ 104-95 Γιούτα-Χιούστον 104-83 ΛΑ Λέικερς-Μινεσότα 104-85
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός είναι στα playoffs της Euroleague με πλεονέκτημα έδρας, ο Παναθηναϊκός… έρχεται και το ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι είναι ρεαλιστικό.
Ο Παναθηναϊκός και ακόμη έξι ομάδες της Euroleague βρίσκονται στο κυνήγι του Τρεντ Φόρεστ, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του καλοκαιριού.